|
| Nej písnička | |
|
+6maddie Jenny Frenchie Elfwen *Avril*Love* Kath 10 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Kath
Poeet p?íspivku : 23 Age : 32 Localisation : okolí města Pilseeen=) Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Nej písnička Fri Nov 10, 2006 10:45 pm | |
| Jaká je vaše nejoblíbenější písnička od Ashlee? | |
| | | *Avril*Love* 150-300
Poeet p?íspivku : 176 Localisation : Choceň ve Východních čechách... Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Nej písnička Fri Nov 10, 2006 10:47 pm | |
| Já mám hrozně ráda LaLa :twisted: | |
| | | Kath
Poeet p?íspivku : 23 Age : 32 Localisation : okolí města Pilseeen=) Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Nej písnička Fri Nov 10, 2006 10:49 pm | |
| já taky moje nej je Lala ,pak Shadow,Pieces of Me,L.O.V.E a pak se mi jetě líbí Just let me cry co byla ve filmíku Mezi námi děvčaty | |
| | | Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Nej písnička Fri Nov 10, 2006 10:50 pm | |
| - Kath napsal:
- Jaká je vaše nejoblíbenější písnička od Ashlee?
Ty brdo, asi LaLa a Pieces..a Smart In Stupid Way z Undiscovered.. | |
Poeet p?íspivku : 176 Localisation : Choceň ve Východních čechách... Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Nej písnička Fri Nov 10, 2006 10:51 pm | |
| JJ: nejradši mám L.O.V.E. a úplně nejradši mám LaLa :twisted: | |
| | | Frenchie 50-150
Poeet p?íspivku : 71 Age : 37 Localisation : my dreams Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Nej písnička Fri Nov 10, 2006 10:52 pm | |
| | |
| | | Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Nej písnička Fri Nov 10, 2006 10:56 pm | |
| - *Avril*Love* napsal:
- JJ: nejradši mám L.O.V.E. a úplně nejradši mám LaLa :twisted:
Mozna to bude tim, ze LaLa je dokonale prastenej song a dokonalej klip..L.O.V.E. je sice super, ale Ashlee je v klipu divna.. | |
| | | | Elfwen Admin
| Předmět: Re: Nej písnička Fri Nov 10, 2006 11:01 pm | |
| | |
| Předmět: Re: Nej písnička Fri Nov 10, 2006 11:02 pm | |
| - Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
Mozna to bude tim, ze LaLa je dokonale prastenej song a dokonalej klip..L.O.V.E. je sice super, ale Ashlee je v klipu divna.. JJ,já ten klip viděla úplně náhodou a to jsem Ashlee ještě moc neznala,a taky musím uznat,že klip jako bezvadnej zase teda nejní No jo,každej klip se nevydaří :afro: JJ,Lala je takový praštěný,ale já to zbožňuju Me Ashlee dostala Pieces of Me..videla jsem ten klip a nemohla jsem verit, ze je takovahle zpevacka na svete..uplne jsem se do ni "zamilovala".. Takže tys jí začala poslouchat poté,co jsi viděla klip Pieces Of Me? :bball: | |
| | | Kath
| Předmět: Re: Nej písnička Fri Nov 10, 2006 11:03 pm | |
| - Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
Mozna to bude tim, ze LaLa je dokonale prastenej song a dokonalej klip..L.O.V.E. je sice super, ale Ashlee je v klipu divna.. JJ,já ten klip viděla úplně náhodou a to jsem Ashlee ještě moc neznala,a taky musím uznat,že klip jako bezvadnej zase teda nejní No jo,každej klip se nevydaří :afro: JJ,Lala je takový praštěný,ale já to zbožňuju Me Ashlee dostala Pieces of Me..videla jsem ten klip a nemohla jsem verit, ze je takovahle zpevacka na svete..uplne jsem se do ni "zamilovala".. Mě se Ashlee zalíbila až v klipu Shadow,ráno před školou sem se dívala na mtv a tam byl ten klip,mocky se mi líbil tak sem si hned odpoledne stáhla tu písničku...ae LaLa je úpe nejky | |
| | | Elfwen Admin
| Předmět: Re: Nej písnička Fri Nov 10, 2006 11:05 pm | |
| - *Avril*Love* napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
Mozna to bude tim, ze LaLa je dokonale prastenej song a dokonalej klip..L.O.V.E. je sice super, ale Ashlee je v klipu divna.. JJ,já ten klip viděla úplně náhodou a to jsem Ashlee ještě moc neznala,a taky musím uznat,že klip jako bezvadnej zase teda nejní No jo,každej klip se nevydaří :afro: JJ,Lala je takový praštěný,ale já to zbožňuju Me Ashlee dostala Pieces of Me..videla jsem ten klip a nemohla jsem verit, ze je takovahle zpevacka na svete..uplne jsem se do ni "zamilovala".. Takže tys jí začala poslouchat poté,co jsi viděla klip Pieces Of Me? :bball: Presne tak, koukala jsem na MTV a uplne mi to vyrazilo dech..potom jsem videla kousky epizod The Ashlee Simpson Show - to bylo v lete..v zari jsme si koupili pocitac, v rijnu nainstalovali net..pak jsem hledala vsechno mozny o Ash.. | |
| | | Elfwen Admin
| Předmět: Re: Nej písnička Fri Nov 10, 2006 11:06 pm | |
| - Kath napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
Mozna to bude tim, ze LaLa je dokonale prastenej song a dokonalej klip..L.O.V.E. je sice super, ale Ashlee je v klipu divna.. JJ,já ten klip viděla úplně náhodou a to jsem Ashlee ještě moc neznala,a taky musím uznat,že klip jako bezvadnej zase teda nejní No jo,každej klip se nevydaří :afro: JJ,Lala je takový praštěný,ale já to zbožňuju Me Ashlee dostala Pieces of Me..videla jsem ten klip a nemohla jsem verit, ze je takovahle zpevacka na svete..uplne jsem se do ni "zamilovala".. Mě se Ashlee zalíbila až v klipu Shadow,ráno před školou sem se dívala na mtv a tam byl ten klip,mocky se mi líbil tak sem si hned odpoledne stáhla tu písničku...ae LaLa je úpe nejky Musim rict, ze Shadow se mi zase tolik nelibi, neni to favorit..sice ma dobrej namet, ale jinak.. | |
| Předmět: Re: Nej písnička Fri Nov 10, 2006 11:10 pm | |
| - Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
Mozna to bude tim, ze LaLa je dokonale prastenej song a dokonalej klip..L.O.V.E. je sice super, ale Ashlee je v klipu divna.. JJ,já ten klip viděla úplně náhodou a to jsem Ashlee ještě moc neznala,a taky musím uznat,že klip jako bezvadnej zase teda nejní No jo,každej klip se nevydaří :afro: JJ,Lala je takový praštěný,ale já to zbožňuju Me Ashlee dostala Pieces of Me..videla jsem ten klip a nemohla jsem verit, ze je takovahle zpevacka na svete..uplne jsem se do ni "zamilovala".. Takže tys jí začala poslouchat poté,co jsi viděla klip Pieces Of Me? :bball: Presne tak, koukala jsem na MTV a uplne mi to vyrazilo dech..potom jsem videla kousky epizod The Ashlee Simpson Show - to bylo v lete..v zari jsme si koupili pocitac, v rijnu nainstalovali net..pak jsem hledala vsechno mozny o Ash.. Já zas když jsem poznala Avril,tak taky,byla jsem do ní úplnej blázen,každej malej obrázeček jsem musela mít A blázen jsem furt | |
| | | Elfwen Admin
| | | | *Avril*Love* 150-300
| Předmět: Re: Nej písnička Fri Nov 10, 2006 11:16 pm | |
| - Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Já zas když jsem poznala Avril,tak taky,byla jsem do ní úplnej blázen,každej malej obrázeček jsem musela mít A blázen jsem furt
Premyslim, jak jsem se stala fanouskem Av..myslim, ze po Complicated..nahrala jsem si ji na video a ucila se slova.. Já vlastně ani taky pořádně nevím Pamatuju si jen,že holky si tehdy kupovaly ty časopisy že jo,a v nich se často objevovala Avie...V tu dobu nikdo z nás Avii vůbec neznal.A mě se stylem zkrátka zalíbila,a přála jsem si k Vánocům její CD...Když jsem taťkovi četla svůj dopis Ježíškovy,tak mi říkal,že Avril má někde v počítači.Tak jsem si to pouštěla pořád dokola,a dokola,a dokola,až jsem se do Avril zbláznila,a miluju jí!A tahle historie je stará tak 3 roky :joker: | |
| | | Elfwen Admin
| Předmět: Re: Nej písnička Fri Nov 10, 2006 11:21 pm | |
| - *Avril*Love* napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Já zas když jsem poznala Avril,tak taky,byla jsem do ní úplnej blázen,každej malej obrázeček jsem musela mít A blázen jsem furt
Premyslim, jak jsem se stala fanouskem Av..myslim, ze po Complicated..nahrala jsem si ji na video a ucila se slova.. Já vlastně ani taky pořádně nevím Pamatuju si jen,že holky si tehdy kupovaly ty časopisy že jo,a v nich se často objevovala Avie...V tu dobu nikdo z nás Avii vůbec neznal.A mě se stylem zkrátka zalíbila,a přála jsem si k Vánocům její CD...Když jsem taťkovi četla svůj dopis Ježíškovy,tak mi říkal,že Avril má někde v počítači.Tak jsem si to pouštěla pořád dokola,a dokola,a dokola,až jsem se do Avril zbláznila,a miluju jí!A tahle historie je stará tak 3 roky :joker: Jezis, tak odkdy ja znam Avie nevim, ale jeste na stredni, nejspis v prvaku - to je skoro sest let..jezis.. Ashlee mam rada dva roky..hihi, to mam co dohanet.. | |
| Předmět: Re: Nej písnička Fri Nov 10, 2006 11:26 pm | |
| - Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
Premyslim, jak jsem se stala fanouskem Av..myslim, ze po Complicated..nahrala jsem si ji na video a ucila se slova.. Já vlastně ani taky pořádně nevím Pamatuju si jen,že holky si tehdy kupovaly ty časopisy že jo,a v nich se často objevovala Avie...V tu dobu nikdo z nás Avii vůbec neznal.A mě se stylem zkrátka zalíbila,a přála jsem si k Vánocům její CD...Když jsem taťkovi četla svůj dopis Ježíškovy,tak mi říkal,že Avril má někde v počítači.Tak jsem si to pouštěla pořád dokola,a dokola,a dokola,až jsem se do Avril zbláznila,a miluju jí!A tahle historie je stará tak 3 roky :joker: Jezis, tak odkdy ja znam Avie nevim, ale jeste na stredni, nejspis v prvaku - to je skoro sest let..jezis.. Ashlee mam rada dva roky..hihi, to mam co dohanet.. Já znám Ashlee tak rok A Avril maximálně tři | |
| | | Elfwen Admin
| Předmět: Re: Nej písnička Fri Nov 10, 2006 11:29 pm | |
| - *Avril*Love* napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
Premyslim, jak jsem se stala fanouskem Av..myslim, ze po Complicated..nahrala jsem si ji na video a ucila se slova.. Já vlastně ani taky pořádně nevím Pamatuju si jen,že holky si tehdy kupovaly ty časopisy že jo,a v nich se často objevovala Avie...V tu dobu nikdo z nás Avii vůbec neznal.A mě se stylem zkrátka zalíbila,a přála jsem si k Vánocům její CD...Když jsem taťkovi četla svůj dopis Ježíškovy,tak mi říkal,že Avril má někde v počítači.Tak jsem si to pouštěla pořád dokola,a dokola,a dokola,až jsem se do Avril zbláznila,a miluju jí!A tahle historie je stará tak 3 roky :joker: Jezis, tak odkdy ja znam Avie nevim, ale jeste na stredni, nejspis v prvaku - to je skoro sest let..jezis.. Ashlee mam rada dva roky..hihi, to mam co dohanet.. Já znám Ashlee tak rok A Avril maximálně tři Taky jsi oproti me, stary ohorely vetvi, mladicka.. | |
| Předmět: Re: Nej písnička Fri Nov 10, 2006 11:50 pm | |
| - Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
Premyslim, jak jsem se stala fanouskem Av..myslim, ze po Complicated..nahrala jsem si ji na video a ucila se slova.. Já vlastně ani taky pořádně nevím Pamatuju si jen,že holky si tehdy kupovaly ty časopisy že jo,a v nich se často objevovala Avie...V tu dobu nikdo z nás Avii vůbec neznal.A mě se stylem zkrátka zalíbila,a přála jsem si k Vánocům její CD...Když jsem taťkovi četla svůj dopis Ježíškovy,tak mi říkal,že Avril má někde v počítači.Tak jsem si to pouštěla pořád dokola,a dokola,a dokola,až jsem se do Avril zbláznila,a miluju jí!A tahle historie je stará tak 3 roky :joker: Jezis, tak odkdy ja znam Avie nevim, ale jeste na stredni, nejspis v prvaku - to je skoro sest let..jezis.. Ashlee mam rada dva roky..hihi, to mam co dohanet.. Já znám Ashlee tak rok A Avril maximálně tři Taky jsi oproti me, stary ohorely vetvi, mladicka.. Jaký ohořelý větvi ty kecko? Celej život máš před sebou :heart: | |
| | | Elfwen Admin
| Předmět: Re: Nej písnička Fri Nov 10, 2006 11:52 pm | |
| - *Avril*Love* napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
Premyslim, jak jsem se stala fanouskem Av..myslim, ze po Complicated..nahrala jsem si ji na video a ucila se slova.. Já vlastně ani taky pořádně nevím Pamatuju si jen,že holky si tehdy kupovaly ty časopisy že jo,a v nich se často objevovala Avie...V tu dobu nikdo z nás Avii vůbec neznal.A mě se stylem zkrátka zalíbila,a přála jsem si k Vánocům její CD...Když jsem taťkovi četla svůj dopis Ježíškovy,tak mi říkal,že Avril má někde v počítači.Tak jsem si to pouštěla pořád dokola,a dokola,a dokola,až jsem se do Avril zbláznila,a miluju jí!A tahle historie je stará tak 3 roky :joker: Jezis, tak odkdy ja znam Avie nevim, ale jeste na stredni, nejspis v prvaku - to je skoro sest let..jezis.. Ashlee mam rada dva roky..hihi, to mam co dohanet.. Já znám Ashlee tak rok A Avril maximálně tři Taky jsi oproti me, stary ohorely vetvi, mladicka.. Jaký ohořelý větvi ty kecko? Celej život máš před sebou :heart: Doufejme | |
| | | Jenny Moderator
Poeet p?íspivku : 235 Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Nej písnička Sat Nov 11, 2006 2:39 am | |
| Pieces Of Me a That's Why I Love You :heart: | |
| | | maddie 50-150
Poeet p?íspivku : 64 Registration date : 11. 11. 06
| | | | Jenny Moderator
Poeet p?íspivku : 235 Registration date : 11. 11. 06
| | | | Fabiola 50-150
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Nej písnička Sat Nov 11, 2006 3:04 pm | |
| jako většině se mi nejvíc líbí asi LaLa a Pieces of me...v P.O.M je naprosto krásná a má skvělý tílko a sukni a k LaLa je užasnej klip a pisnička sama o sobě je užasna!! :twisted: | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Nej písnička | |
| |
| | | | Nej písnička | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |