|
| Nieco o vas | |
|
+7Kačis Gabbi maya *Avril*Love* Elfwen Kath Hany551 11 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Hany551 450-600
Poeet p?íspivku : 586 Age : 34 Localisation : ulica Registration date : 12. 11. 06
| | | | Kath
Poeet p?íspivku : 23 Age : 32 Localisation : okolí města Pilseeen=) Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Nieco o vas Sun Nov 12, 2006 11:58 pm | |
| Tak něco o mě=): Je mi 14 a menuju se taky Katka sem z okolí Plzně,konkrétně z Rokycan. Zatim jsem ještě na základce,ale naštěstí už v 9.=) poslouchám rock,rock-pop,ae když si chci zatrsat tak i rnb a občas i techno.Za osobnosti mam ráda Avril,Amandu Bynes,Toma Feltona a teď už i Ashlee. Jsem vegetariánka,ae ne taková pravá,protože šunkovou pizzu si prostě neodpustim,jinak jim skoro všechno=) tak toe tak skoro všechno,omlouvám se za takovej sloh | |
| | | Hany551 450-600
Poeet p?íspivku : 586 Age : 34 Localisation : ulica Registration date : 12. 11. 06
| | | | Kath
Poeet p?íspivku : 23 Age : 32 Localisation : okolí města Pilseeen=) Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Nieco o vas Mon Nov 13, 2006 12:25 am | |
| - Hany551 napsal:
- kath cim dlhsie tym lepsie a chces ist po zakladke na gympel alebo nejaku odbornu skolu?
mnoo....já ani sama nevim ale na gympl určitě ne,tam bych se nedostala....přemejšlim o hotelovce,obchodce a knihovnicko-informativní(teď nevim jak se menuje ta škola ) | |
| | | Hany551 450-600
| | | | Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Nieco o vas Tue Nov 14, 2006 5:32 am | |
| Ja to snad vypisovat nemusim, je toho dost na webu | |
| | | *Avril*Love* 150-300
Poeet p?íspivku : 176 Localisation : Choceň ve Východních čechách... Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Nieco o vas Tue Nov 14, 2006 11:22 am | |
| Hé,no tak teď si vemete do parády nejmladšího člena Jmenuju se Nikča,je mi 10, bydlím v Chocni(Východní čechy),chodím do 5.B jsem pravák, miluju vařenou kukuřici,měřím 151 cm a vážím 37 kg Poslouchám:(miluju)Avril,dál Ashlee,LaFee,Lindsay,Kelly C.,Ewa,Anastacia,Christina Aguilera,Evanescence,Vanilla Ninja,apod... Můžu tak nějak všechno: nejradši mám rock,pop-rock,punk,ale nevadí mi třeba r'n'b Na hip-hop moc teda nejsem :DNenávidím dechnu! | |
| | | maya
Poeet p?íspivku : 49 Age : 33 Localisation : Hukvaldy Registration date : 12. 11. 06
| Předmět: Re: Nieco o vas Tue Nov 14, 2006 9:19 pm | |
| Takže ja jsem maya, celém jménem magdaléna. Jsem z Hukvald, polovina lidi beztak nebude vedet kde to je, tak abych to upresnila, tak kousek od fRÝDKU-mÍSTKU. Chodím do Nového Jičína na obor managment cestovního ruchu, kde jsem po dvou mesicich pochopila, ze me tenhle obor moc nebere, protoze je tam hodne ekonomiky a v budoucnu zadnou takovou praci delat nechci, ale to je vedlejsi, jinak je to tam celkem fajn, lidi d pohody a Jičín je prece jenom hezke mesto...byclim v rpdinnem domku, mame jednoho uchylneho psa, uchylnou kocku, ktera na me rska, protoze me nesnasi, potom dalsiho kocoura a jeste jednoho kocoura Matesa, ten je jeste kote. tos at to neni moc dlouhe, tak konci. to je asi vse o me...kdybyste se chteli divedt vic, tak mate smulu | |
| | | Gabbi 450-600
Poeet p?íspivku : 587 Age : 31 Localisation : takovej zapadákov u Rokycan Registration date : 13. 11. 06
| Předmět: Re: Nieco o vas Tue Nov 14, 2006 9:33 pm | |
| Jsem si teda myslela, že jsem nemladší já, ale jak čtu výš, není tomu tak. Je mi teda 13, i když se spoustou lidí se hádám, protože mi to nikdo nechce uvěřit - tipují mi tak 16 let. Chodím na základku (do 8. třídy), tedy spíš do takovýho ústavu - není tam ani jeden člobrda normální. Bydlím kousek od Rokycan, které jsou zase kousek od Plzně. Máme rodinný domek se zahradou, ale Bůh ví, jestli tady budeme ještě dlouho. Docela psycho je, že mám školu před barákem, staší přejít silnici (mimochodem, udělali tam přechod, takřka jenom pro mě, páč tak ulice je zkroro prázdná). Naše (celkem ouchylná) rodinka má tři psy (Hugo, Kvido, Žaneta), pěkně vyžranýho zrzavýho kocoura Garfiela, skoro pochcípaný rybičky, ségra vlastní tři potkany (Alex, Benjamin, Spike), mno a na dvorku se to hemží slípkama, nějakym tim kohoutem a pár králíkama ... jo a málem jsem zapomněla na naše zlatíčko, hada - je to teda jenom úžovna červená, vlastní jméno Oscar (i když je to samička). Miluju hudbu, tanec, vaření, černou barvu a tak podobně.. ...už nevim co bych napsala, kže THE END! | |
Poeet p?íspivku : 176 Localisation : Choceň ve Východních čechách... Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Nieco o vas Tue Nov 14, 2006 9:42 pm | |
| - Gabbi napsal:
- Jsem si teda myslela, že jsem nemladší já, ale jak čtu výš, není tomu tak. Je mi teda 13, i když se spoustou lidí se hádám, protože mi to nikdo nechce uvěřit - tipují mi tak 16 let. Chodím na základku (do 8. třídy), tedy spíš do takovýho ústavu - není tam ani jeden člobrda normální.
Bydlím kousek od Rokycan, které jsou zase kousek od Plzně. Máme rodinný domek se zahradou, ale Bůh ví, jestli tady budeme ještě dlouho. Docela psycho je, že mám školu před barákem, staší přejít silnici (mimochodem, udělali tam přechod, takřka jenom pro mě, páč tak ulice je zkroro prázdná). Naše (celkem ouchylná) rodinka má tři psy (Hugo, Kvido, Žaneta), pěkně vyžranýho zrzavýho kocoura Garfiela, skoro pochcípaný rybičky, ségra vlastní tři potkany (Alex, Benjamin, Spike), mno a na dvorku se to hemží slípkama, nějakym tim kohoutem a pár králíkama ... jo a málem jsem zapomněla na naše zlatíčko, hada - je to teda jenom úžovna červená, vlastní jméno Oscar (i když je to samička). Miluju hudbu, tanec, vaření, černou barvu a tak podobně..
...už nevim co bych napsala, kže THE END! Tý vado U toho jsem se zasmála :crazy: Prosímtě,na kolik si typovala mě?To by ěm zajímalo | |
| | | Gabbi 450-600
Poeet p?íspivku : 587 Age : 31 Localisation : takovej zapadákov u Rokycan Registration date : 13. 11. 06
| Předmět: Re: Nieco o vas Tue Nov 14, 2006 9:44 pm | |
| - *Avril*Love* napsal:
- Gabbi napsal:
- Jsem si teda myslela, že jsem nemladší já, ale jak čtu výš, není tomu tak. Je mi teda 13, i když se spoustou lidí se hádám, protože mi to nikdo nechce uvěřit - tipují mi tak 16 let. Chodím na základku (do 8. třídy), tedy spíš do takovýho ústavu - není tam ani jeden člobrda normální.
Bydlím kousek od Rokycan, které jsou zase kousek od Plzně. Máme rodinný domek se zahradou, ale Bůh ví, jestli tady budeme ještě dlouho. Docela psycho je, že mám školu před barákem, staší přejít silnici (mimochodem, udělali tam přechod, takřka jenom pro mě, páč tak ulice je zkroro prázdná). Naše (celkem ouchylná) rodinka má tři psy (Hugo, Kvido, Žaneta), pěkně vyžranýho zrzavýho kocoura Garfiela, skoro pochcípaný rybičky, ségra vlastní tři potkany (Alex, Benjamin, Spike), mno a na dvorku se to hemží slípkama, nějakym tim kohoutem a pár králíkama ... jo a málem jsem zapomněla na naše zlatíčko, hada - je to teda jenom úžovna červená, vlastní jméno Oscar (i když je to samička). Miluju hudbu, tanec, vaření, černou barvu a tak podobně..
...už nevim co bych napsala, kže THE END! Tý vado U toho jsem se zasmála :crazy: Prosímtě,na kolik si typovala mě?To by ěm zajímalo Proč zasmála? To to bylo tak vtipný? Mno tebe jsem tedy podle toho jak píšeš na 10 netipovala ani omylem | |
| Předmět: Re: Nieco o vas Tue Nov 14, 2006 9:46 pm | |
| - Gabbi napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Gabbi napsal:
...už nevim co bych napsala, kže THE END! Tý vado U toho jsem se zasmála :crazy: Prosímtě,na kolik si typovala mě?To by ěm zajímalo Proč zasmála? To to bylo tak vtipný? Mno tebe jsem tedy podle toho jak píšeš na 10 netipovala ani omylem Né,neber si to osobně,ale prostě mi přišlo vtipný že váš barák je plnej zvířaz no a prostě tak celý mi to přišlo srandovní Vadí? | |
| | | Gabbi 450-600
| | | | Hany551 450-600
| | | | Gabbi 450-600
| Předmět: Re: Nieco o vas Tue Nov 14, 2006 10:00 pm | |
| | |
| | | Hany551 450-600
| | | | Gabbi 450-600
| Předmět: Re: Nieco o vas Tue Nov 14, 2006 10:05 pm | |
| | |
| | | Hany551 450-600
| | | | Gabbi 450-600
| | | | Hany551 450-600
| | | | Gabbi 450-600
| Předmět: Re: Nieco o vas Tue Nov 14, 2006 10:14 pm | |
| | |
| | | Hany551 450-600
| Předmět: Re: Nieco o vas Tue Nov 14, 2006 10:18 pm | |
| | |
| | | Gabbi 450-600
| Předmět: Re: Nieco o vas Tue Nov 14, 2006 10:20 pm | |
| | |
| | | maya
Poeet p?íspivku : 49 Age : 33 Localisation : Hukvaldy Registration date : 12. 11. 06
| | | | Hany551 450-600
| Předmět: Re: Nieco o vas Tue Nov 14, 2006 10:26 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Nieco o vas | |
| |
| | | | Nieco o vas | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |