| O.C.California, Gilmorky | |
|
+7a.j.s. Fabiola Frenchie Jenny Kath Elfwen Hany551 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: O.C.California, Gilmorky Sat Nov 18, 2006 4:15 pm | |
| Manzelky jsem taky nevidela..nebo vlastne jo, asi pet minut a zrovna tam byl ten zahradnik - Jess (?), jak ma Evu Longoriu..ale nic jsem z toho nepochytila..
Gilmorky jasne vedou..proste zboznuju Lorelai..ted jak byl posledni dil - jaka byla uzasna i v sestnacti..
V O.C. se mi paci Anna - Samaire Armstrong - ma uzasnej styl a inteligentni hlasky.... | |
|
| |
Jenny Moderator
Poeet p?íspivku : 235 Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: O.C.California, Gilmorky Sat Nov 18, 2006 4:51 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Manzelky jsem taky nevidela..nebo vlastne jo, asi pet minut a zrovna tam byl ten zahradnik - Jess (?), jak ma Evu Longoriu..ale nic jsem z toho nepochytila..
Gilmorky jasne vedou..proste zboznuju Lorelai..ted jak byl posledni dil - jaka byla uzasna i v sestnacti..
V O.C. se mi paci Anna - Samaire Armstrong - ma uzasnej styl a inteligentni hlasky.... Mno, to je on, ten zahradník, co se mi tolko páčí... aspoň teda na fotkách, jinak jsem ho v žádném filmu nikdy neviděla... Samaire Armstrong je strašně krásná ženská Snad ještě nikdy jsem neviděla holku, které by tolik slušel krátký sestřih... | |
|
| |
Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: O.C.California, Gilmorky Sun Nov 19, 2006 12:01 am | |
| - Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
- Manzelky jsem taky nevidela..nebo vlastne jo, asi pet minut a zrovna tam byl ten zahradnik - Jess (?), jak ma Evu Longoriu..ale nic jsem z toho nepochytila..
V O.C. se mi paci Anna - Samaire Armstrong - ma uzasnej styl a inteligentni hlasky.... Mno, to je on, ten zahradník, co se mi tolko páčí... aspoň teda na fotkách, jinak jsem ho v žádném filmu nikdy neviděla... Samaire Armstrong je strašně krásná ženská Snad ještě nikdy jsem neviděla holku, které by tolik slušel krátký sestřih... Jesse Matclaf (nebo tak nejak se jmenuje).. Presne tak, ma tam uzasnej uces a co si z nej dokaze vykouzlit..ona se mi libi vic s kratkyma nez s dlouhyma.. | |
|
| |
Jenny Moderator
Poeet p?íspivku : 235 Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: O.C.California, Gilmorky Sun Nov 19, 2006 11:53 am | |
| - Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
V O.C. se mi paci Anna - Samaire Armstrong - ma uzasnej styl a inteligentni hlasky.... Mno, to je on, ten zahradník, co se mi tolko páčí... aspoň teda na fotkách, jinak jsem ho v žádném filmu nikdy neviděla... Samaire Armstrong je strašně krásná ženská Snad ještě nikdy jsem neviděla holku, které by tolik slušel krátký sestřih... Jesse Matclaf (nebo tak nejak se jmenuje).. Presne tak, ma tam uzasnej uces a co si z nej dokaze vykouzlit..ona se mi libi vic s kratkyma nez s dlouhyma.. Jj, tak se jmenuje, myslím... Mně taky... teď je prý na tmavo... si ji nedokážu představit... blond krátký sestřih, to je ona | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: O.C.California, Gilmorky Sun Nov 19, 2006 12:57 pm | |
| | |
|
| |
Hany551 450-600
Poeet p?íspivku : 586 Age : 34 Localisation : ulica Registration date : 12. 11. 06
| |
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: O.C.California, Gilmorky Sun Nov 19, 2006 1:38 pm | |
| - Hany551 napsal:
- ja vobec neviem ktora to je nemate niekto jej foto? bo ten lin elf, co si dala nefunguje
Ty brdo, kdyz jsem to sem davala, tak ta galerka fungovala.. Tak davam link na web.. http://www.miss-armstrong.net/ | |
|
| |
Hany551 450-600
Poeet p?íspivku : 586 Age : 34 Localisation : ulica Registration date : 12. 11. 06
| |
| |
Elfwen Admin
| |
| |
Mischa 450-600
Poeet p?íspivku : 519 Age : 31 Localisation : Holiday :D Registration date : 17. 12. 06
| Předmět: Re: O.C.California, Gilmorky Fri Feb 02, 2007 5:27 pm | |
| No tak Gilmorky skouknu jenom když nemám co dělat ale je to supajzní seriál a O.C. jsem nikdy neviděla ani vidět nechci nějak mě prostředí toho seriálu ani neláká | |
|
| |
Hany551 450-600
| Předmět: Re: O.C.California, Gilmorky Sun Feb 04, 2007 12:52 pm | |
| V poslednej dobe som zacala pozeravat OC ale ide to vzdy ked som este v skole takze vacsinou nestiham.ale je to supa serial :twisted: | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: O.C.California, Gilmorky Thu Feb 22, 2007 10:36 pm | |
| - Ashlee93 napsal:
- No tak Gilmorky skouknu jenom když nemám co dělat ale je to supajzní seriál a O.C. jsem nikdy neviděla ani vidět nechci nějak mě prostředí toho seriálu ani neláká
Bohatý detičky, viď.. | |
|
| |
Mischa 450-600
Poeet p?íspivku : 519 Age : 31 Localisation : Holiday :D Registration date : 17. 12. 06
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: O.C.California, Gilmorky | |
| |
|
| |
| O.C.California, Gilmorky | |
|