| Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration | |
|
+6maddie Hany551 Fabiola Jenny *Avril*Love* Elfwen 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Fri Nov 10, 2006 11:39 pm | |
| | |
|
| |
*Avril*Love* 150-300
Poeet p?íspivku : 176 Localisation : Choceň ve Východních čechách... Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Fri Nov 10, 2006 11:48 pm | |
| Já Ashlee nepoznávám | |
|
| |
Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Fri Nov 10, 2006 11:51 pm | |
| - *Avril*Love* napsal:
- Já Ashlee nepoznávám
Chapu..kdyz jsem delala tenhle lay, tak jsem si rikala, ze sice byla blond, ale jeste si podobna byla..ted je trosku nekde jinde.. | |
|
| |
*Avril*Love* 150-300
Poeet p?íspivku : 176 Localisation : Choceň ve Východních čechách... Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Fri Nov 10, 2006 11:52 pm | |
| - Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Já Ashlee nepoznávám
Chapu..kdyz jsem delala tenhle lay, tak jsem si rikala, ze sice byla blond, ale jeste si podobna byla..ted je trosku nekde jinde.. To jo Mě se nejvíc líbila v černým háru :twisted: | |
|
| |
Elfwen Admin
| |
| |
*Avril*Love* 150-300
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Fri Nov 10, 2006 11:56 pm | |
| | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Fri Nov 10, 2006 11:58 pm | |
| | |
|
| |
*Avril*Love* 150-300
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Sat Nov 11, 2006 12:00 am | |
| | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Sat Nov 11, 2006 12:59 am | |
| | |
|
| |
Jenny Moderator
Poeet p?íspivku : 235 Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Sat Nov 11, 2006 2:33 am | |
| Souhlasím, že byla Ash nej nej v černý kštici, ale jak říká Elfwen - teď je z ní dáma a i kdyby měla vlasy růžový, pořád by byla krásná... :heart: | |
|
| |
Fabiola 50-150
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Sat Nov 11, 2006 3:49 pm | |
| malem bych ji nepoznala!!ne kvuli tem vlaskům ale v obličeji mi přijde uplně jiná!!lale stejně je pořád krásná!! :twisted: | |
|
| |
Hany551 450-600
Poeet p?íspivku : 586 Age : 34 Localisation : ulica Registration date : 12. 11. 06
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Sun Nov 12, 2006 2:59 am | |
| Mne sa tam ash paci,aj ked jej podla mna nesedi ta farba ruzu,ale inak je tam fajn | |
|
| |
maddie 50-150
Poeet p?íspivku : 64 Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Sun Nov 12, 2006 1:03 pm | |
| to je pravda v tech cernejch vlasech to byla fakt kocka.. ale me se tyhle fotky taky libej tam jak sedi aa ma ty vltnity vlasy ji to slusi jako svina!! | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Wed Nov 15, 2006 10:14 pm | |
| - maddie napsal:
- to je pravda v tech cernejch vlasech to byla fakt kocka.. ale me se tyhle fotky taky libej tam jak sedi aa ma ty vltnity vlasy ji to slusi jako svina!!
Slusi ji to moc - nemela by preci neco v cem by vypadala doslova blbe.. Ale sakrys, ta cerna byla cerna.. Hold to je jako s Avie, taky se zmenila a nekdo to nechtel prijmnout.. | |
|
| |
a.j.s. 300-450
Poeet p?íspivku : 350 Age : 31 Localisation : brno Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Tue Nov 28, 2006 8:24 pm | |
| Musím souhlasit! Ash to vážně nejvíc slušelo s černou halvičkou, ale teď je taky moc pěkná. Prostě už dospěla a stala se z ní dáma. Což mě docela štve, ale podle mě je a bude vždycky v srdíčku ta rockera a rebelka. No už se těším na třetí album a to se dozvíme zas plno nových věcí z písniček. | |
|
| |
Fabiola 50-150
| |
| |
a.j.s. 300-450
Poeet p?íspivku : 350 Age : 31 Localisation : brno Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Tue Nov 28, 2006 10:37 pm | |
| | |
|
| |
Jenny Moderator
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Thu Nov 30, 2006 12:00 pm | |
| | |
|
| |
a.j.s. 300-450
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Thu Nov 30, 2006 4:44 pm | |
| - Jenny napsal:
- a.j.s. napsal:
- Fabiola napsal:
- a.j.s. napsal:
- Musím souhlasit! Ash to vážně nejvíc slušelo s černou halvičkou, ale teď je taky moc pěkná. Prostě už dospěla a stala se z ní dáma. Což mě docela štve, ale podle mě je a bude vždycky v srdíčku ta rockera a rebelka. No už se těším na třetí album a to se dozvíme zas plno nových věcí z písniček.
jak tak vidim je to asi stejne jako s avril.. :waaaw: tak to teda jo obě se změnily A taky je oběma 22 Já nevím... všichni pořád fňukají, že se ty dvě změnily, ale ráda bych pak právě je viděla, jak ve 22 nosí jen kurtovky, všude samé lebky, provokativní nápisy a ukazují fuckáče na své snoubence... Co vlastně znamená slovo ZMĚNA? Obnova šatníku nebo změna chování? Pro vás asi to první To je skvělá úvaha. Taky si myslím, že se ty lidi mění spíš více ve svém šatníku bo stylu, než v chování, prostě lidi zůstávají v srdci takový jací vždycky byly. A to stejný Ash a Avril. Dokázal by si někdo představit 40-tiletou ženskou, která dřív byla velká rebelka nosila skateťácký, punkový a nebo rockový oblečení a teď by dělala to stejný, tak to asi ne, ale vždycky na tu dobu bude vzpomínat a v srdci bude pořád taková. A to stejný je s Ash a Avril, taky už nemůžou (jako můžou ale asi nechcou bo už dospěli) nosit skateťácký a punkový oblečky jako když jim bylo 17 bo do těch 20. Njn změna je život | |
|
| |
Fabiola 50-150
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Thu Nov 30, 2006 6:01 pm | |
| Jenny:maš naprostou pravdu, nejsem ten typ co "fnuka" nad jeji takzv. zmenou...sluší jim to mnohem víc jak avril tak ashlee..kočandy byli ale ted jsou ještě vetší..myslela jsem to tak že jsem něvěděla že to fans ashlee prožívají tak jako fans avril kdysi(někteří i ted).. | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Thu Nov 30, 2006 10:53 pm | |
| - Fabiola napsal:
- Jenny:maš naprostou pravdu, nejsem ten typ co "fnuka" nad jeji takzv. zmenou...sluší jim to mnohem víc jak avril tak ashlee..kočandy byli ale ted jsou ještě vetší..myslela jsem to tak že jsem něvěděla že to fans ashlee prožívají tak jako fans avril kdysi(někteří i ted)..
Cloveka by to ani nenapadlo, vid..co maji ty dve kocky spolecneho..i za tohle jsem strasne moc rada.. | |
|
| |
Fabiola 50-150
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Thu Nov 30, 2006 11:19 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Fabiola napsal:
- Jenny:maš naprostou pravdu, nejsem ten typ co "fnuka" nad jeji takzv. zmenou...sluší jim to mnohem víc jak avril tak ashlee..kočandy byli ale ted jsou ještě vetší..myslela jsem to tak že jsem něvěděla že to fans ashlee prožívají tak jako fans avril kdysi(někteří i ted)..
Cloveka by to ani nenapadlo, vid..co maji ty dve kocky spolecneho..i za tohle jsem strasne moc rada.. jedna krasnější než druhá.. | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Fri Dec 01, 2006 12:09 am | |
| - Fabiola napsal:
- Elfwen napsal:
- Fabiola napsal:
Cloveka by to ani nenapadlo, vid..co maji ty dve kocky spolecneho..i za tohle jsem strasne moc rada.. jedna krasnější než druhá.. A kazda tak jina, az mi pripada, ze maji hodne spolecneho.. | |
|
| |
Jenny Moderator
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Fri Dec 01, 2006 2:33 am | |
| Jsem ráda, že se mnou souhlasíte | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration Thu Dec 07, 2006 8:17 pm | |
| - Jenny napsal:
- Jsem ráda, že se mnou souhlasíte
Casto..vetsinou.. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration | |
| |
|
| |
| Genetic Denim's One-Year Anniversary Celebration | |
|