| Angels | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Angels Sun Nov 19, 2006 1:42 pm | |
| Nevim, jak vas, ale me tyhle obrazky fascinujou.. | |
|
| |
Hany551 450-600
Poeet p?íspivku : 586 Age : 34 Localisation : ulica Registration date : 12. 11. 06
| Předmět: Re: Angels Sun Nov 19, 2006 2:04 pm | |
| Ja mam najradsej take s krvou dakou..Len teraz neviem zohnat pic, mozno neskor | |
|
| |
Jenny Moderator
Poeet p?íspivku : 235 Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Angels Sun Nov 19, 2006 5:32 pm | |
| Pro podobné obrázky doporučuju chodit na deviantart.com Mně taky fascinujou... | |
|
| |
maddie 50-150
Poeet p?íspivku : 64 Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Angels Sun Nov 19, 2006 9:28 pm | |
| no me tohle normalne moc nebere ale tenhle obrazek je vazne dobrej.. :twisted: | |
|
| |
Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Angels Mon Nov 20, 2006 10:02 am | |
| - maddie napsal:
- no me tohle normalne moc nebere ale tenhle obrazek je vazne dobrej.. :twisted:
Me uplne zamrazilo..na ty fotce (?) je dokonale vystizenej strach a samota.. | |
|
| |
Mischa 450-600
Poeet p?íspivku : 519 Age : 31 Localisation : Holiday :D Registration date : 17. 12. 06
| Předmět: Re: Angels Fri Feb 02, 2007 5:44 pm | |
| Je to taková tajemná fotka takový se mi líbějí takový výstížný | |
|
| |
a.j.s. 300-450
Poeet p?íspivku : 350 Age : 31 Localisation : brno Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Angels Sat Feb 03, 2007 5:31 pm | |
| JJ takovyto fotky jsou moc nadherny. Ale lepší jsou ty s tou krví a tak. Maj v sobě takovou tajemnou náplň, prostě z nich vyzařuje něco nepopsatelnyho. | |
|
| |
Gabbi 450-600
Poeet p?íspivku : 587 Age : 31 Localisation : takovej zapadákov u Rokycan Registration date : 13. 11. 06
| Předmět: Re: Angels Sat Feb 03, 2007 5:33 pm | |
| - a.j.s. napsal:
- JJ takovyto fotky jsou moc nadherny. Ale lepší jsou ty s tou krví a tak. Maj v sobě takovou tajemnou náplň, prostě z nich vyzařuje něco nepopsatelnyho.
Až na to že ta krev je dělaná ve Photoshopu, co? To nevim, jestli právě z toho vyzařuje tou náplní, jak říkáš Já proti těmhle obrázkům nic nemám, ale někdy se objeví nějakej, co mě fakt zaujme... | |
|
| |
a.j.s. 300-450
Poeet p?íspivku : 350 Age : 31 Localisation : brno Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Angels Sat Feb 03, 2007 5:36 pm | |
| - Gabbi napsal:
- a.j.s. napsal:
- JJ takovyto fotky jsou moc nadherny. Ale lepší jsou ty s tou krví a tak. Maj v sobě takovou tajemnou náplň, prostě z nich vyzařuje něco nepopsatelnyho.
Až na to že ta krev je dělaná ve Photoshopu, co? To nevim, jestli právě z toho vyzařuje tou náplní, jak říkáš Já proti těmhle obrázkům nic nemám, ale někdy se objeví nějakej, co mě fakt zaujme... Ja vím že krev není opravdová, ale prostě.... No ja nevim jak to mam napsat ej to takovy jiny. Ale tyhle obrazky sou atky fascinujici | |
|
| |
Gabbi 450-600
Poeet p?íspivku : 587 Age : 31 Localisation : takovej zapadákov u Rokycan Registration date : 13. 11. 06
| Předmět: Re: Angels Sat Feb 03, 2007 5:42 pm | |
| - a.j.s. napsal:
- Gabbi napsal:
- a.j.s. napsal:
Až na to že ta krev je dělaná ve Photoshopu, co? To nevim, jestli právě z toho vyzařuje tou náplní, jak říkáš Já proti těmhle obrázkům nic nemám, ale někdy se objeví nějakej, co mě fakt zaujme... Ja vím že krev není opravdová, ale prostě.... No ja nevim jak to mam napsat ej to takovy jiny. Ale tyhle obrazky sou atky fascinujici Ale jo, já ti to neberu. Mě to jen přijde divný, když je to umělý, dali by se říct (napsat). Proto mě málo co zaujme. Ale každej máme svůj názor... | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: Angels Thu Feb 22, 2007 10:44 pm | |
| - a.j.s. napsal:
Krev zrovna nemusím..spíš jde o ty anděly.. | |
|
| |
a.j.s. 300-450
| Předmět: Re: Angels Fri Feb 23, 2007 5:41 pm | |
| - Elfwen napsal:
- a.j.s. napsal:
Krev zrovna nemusím..spíš jde o ty anděly.. Na těhle obrázcích, jako na těch gothic sou většinou andělé a sou nádherný.....Nj každej musí něco jinýho | |
|
| |
Mischa 450-600
Poeet p?íspivku : 519 Age : 31 Localisation : Holiday :D Registration date : 17. 12. 06
| Předmět: Re: Angels Sat Feb 24, 2007 6:29 pm | |
| - a.j.s. napsal:
- Elfwen napsal:
- a.j.s. napsal:
Krev zrovna nemusím..spíš jde o ty anděly.. Na těhle obrázcích, jako na těch gothic sou většinou andělé a sou nádherný.....Nj každej musí něco jinýho J8 na těchle obrázkách miluju tu mystiku, tajemství nádech něčeho pekelnýho víte jak to myslím? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Angels | |
| |
|
| |
| Angels | |
|