|
| Copying | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Copying Thu Feb 22, 2007 10:17 pm | |
| - Ashlee93 napsal:
- Elfwen napsal:
- Ashlee93 napsal:
- Elfwen napsal:
- Ashlee93 napsal:
- Ja se tu musim k něčemu přiznat....když jsem tu u Elfi našla Way Of Her Life a zkopčila to na svůj blogís, ale pak jsem si všuimla u infa o webmiss : Prosím nekopírovat!!! Ještě ten den jsem na svůj blog vlezla a smazala páč jsem se Elfi strašně bála že to zjistí a zažaluje mě Jsem trochu šílená no....takže teď už radši nekopíruju od nikoho a když tak jen se zdrojem ale nedělám to ráda...
Dodatek: teď se na tu stránku koukám.....nechutný :gag: :gag: :gag: :gag: :gag: :gag: A to tech blijicich panecku by bylo hoooooooooooooooooooodne Děkuju, že ses takhle přiznala, to chce odvahu, vážím si toho.. Nemůžu přijít na všechno, blogů je strašně moc, X jich má sekce s Ashlee a věci ode mě, ale co..blogy nepovažuju za webové stránky..ovšem, když má někdo blog přímo s názvem Ashlee Simpson a věci ode mě, jdu do něj.. Jinak ta holka ten blog smázla!!!! Tak to je super nakonec si vyhrála jestli se to dá tak říct Dalo by se to tak říct, s pomocí jedné webmasterky, od které obšlehla design.. Tak ta holka asi byla trochu švihlá ne? Asi dost hodně a drzá....obšlehne desing od tebe nápady ankety a news... Švihlá je dost, ale smazala to.. | |
| | | a.j.s. 300-450
Poeet p?íspivku : 350 Age : 31 Localisation : brno Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Copying Fri Feb 23, 2007 5:38 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Ashlee93 napsal:
- Elfwen napsal:
- Ashlee93 napsal:
- Elfwen napsal:
- Ashlee93 napsal:
- Ja se tu musim k něčemu přiznat....když jsem tu u Elfi našla Way Of Her Life a zkopčila to na svůj blogís, ale pak jsem si všuimla u infa o webmiss : Prosím nekopírovat!!! Ještě ten den jsem na svůj blog vlezla a smazala páč jsem se Elfi strašně bála že to zjistí a zažaluje mě Jsem trochu šílená no....takže teď už radši nekopíruju od nikoho a když tak jen se zdrojem ale nedělám to ráda...
Dodatek: teď se na tu stránku koukám.....nechutný :gag: :gag: :gag: :gag: :gag: :gag: A to tech blijicich panecku by bylo hoooooooooooooooooooodne Děkuju, že ses takhle přiznala, to chce odvahu, vážím si toho.. Nemůžu přijít na všechno, blogů je strašně moc, X jich má sekce s Ashlee a věci ode mě, ale co..blogy nepovažuju za webové stránky..ovšem, když má někdo blog přímo s názvem Ashlee Simpson a věci ode mě, jdu do něj.. Jinak ta holka ten blog smázla!!!! Tak to je super nakonec si vyhrála jestli se to dá tak říct Dalo by se to tak říct, s pomocí jedné webmasterky, od které obšlehla design.. Tak ta holka asi byla trochu švihlá ne? Asi dost hodně a drzá....obšlehne desing od tebe nápady ankety a news... Švihlá je dost, ale smazala to.. Ještě že to. Bylo to vážně nechutný a byla to dost velká drzost. Jen mám teď takový divný pocit, aby nekopčila zas od někoho dalšího | |
| | | Mischa 450-600
Poeet p?íspivku : 519 Age : 31 Localisation : Holiday :D Registration date : 17. 12. 06
| Předmět: Re: Copying Sat Feb 24, 2007 6:52 pm | |
| - a.j.s. napsal:
- Elfwen napsal:
- Ashlee93 napsal:
- Elfwen napsal:
- Ashlee93 napsal:
- Elfwen napsal:
- Ashlee93 napsal:
Dodatek: teď se na tu stránku koukám.....nechutný :gag: :gag: :gag: :gag: :gag: :gag: A to tech blijicich panecku by bylo hoooooooooooooooooooodne Děkuju, že ses takhle přiznala, to chce odvahu, vážím si toho.. Nemůžu přijít na všechno, blogů je strašně moc, X jich má sekce s Ashlee a věci ode mě, ale co..blogy nepovažuju za webové stránky..ovšem, když má někdo blog přímo s názvem Ashlee Simpson a věci ode mě, jdu do něj.. Jinak ta holka ten blog smázla!!!! Tak to je super nakonec si vyhrála jestli se to dá tak říct Dalo by se to tak říct, s pomocí jedné webmasterky, od které obšlehla design.. Tak ta holka asi byla trochu švihlá ne? Asi dost hodně a drzá....obšlehne desing od tebe nápady ankety a news... Švihlá je dost, ale smazala to.. Ještě že to. Bylo to vážně nechutný a byla to dost velká drzost. Jen mám teď takový divný pocit, aby nekopčila zas od někoho dalšího Myslíš jako že by si udělala blogísek třebas o Avie a kopčila od Jennynky? | |
| | | a.j.s. 300-450
Poeet p?íspivku : 350 Age : 31 Localisation : brno Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Copying Sat Feb 24, 2007 7:57 pm | |
| - Ashlee93 napsal:
- a.j.s. napsal:
- Elfwen napsal:
- Ashlee93 napsal:
- Elfwen napsal:
- Ashlee93 napsal:
- Elfwen napsal:
- Ashlee93 napsal:
Dodatek: teď se na tu stránku koukám.....nechutný :gag: :gag: :gag: :gag: :gag: :gag: A to tech blijicich panecku by bylo hoooooooooooooooooooodne Děkuju, že ses takhle přiznala, to chce odvahu, vážím si toho.. Nemůžu přijít na všechno, blogů je strašně moc, X jich má sekce s Ashlee a věci ode mě, ale co..blogy nepovažuju za webové stránky..ovšem, když má někdo blog přímo s názvem Ashlee Simpson a věci ode mě, jdu do něj.. Jinak ta holka ten blog smázla!!!! Tak to je super nakonec si vyhrála jestli se to dá tak říct Dalo by se to tak říct, s pomocí jedné webmasterky, od které obšlehla design.. Tak ta holka asi byla trochu švihlá ne? Asi dost hodně a drzá....obšlehne desing od tebe nápady ankety a news... Švihlá je dost, ale smazala to.. Ještě že to. Bylo to vážně nechutný a byla to dost velká drzost. Jen mám teď takový divný pocit, aby nekopčila zas od někoho dalšího Myslíš jako že by si udělala blogísek třebas o Avie a kopčila od Jennynky? Jo i to mě napadlo. ALe je to nechutná představa blee | |
| | | Jenny Moderator
Poeet p?íspivku : 235 Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Copying Thu Mar 01, 2007 9:33 am | |
| - Ashlee93 napsal:
- a.j.s. napsal:
- Elfwen napsal:
- Ashlee93 napsal:
- Elfwen napsal:
- Ashlee93 napsal:
- Elfwen napsal:
- Ashlee93 napsal:
Dodatek: teď se na tu stránku koukám.....nechutný :gag: :gag: :gag: :gag: :gag: :gag: A to tech blijicich panecku by bylo hoooooooooooooooooooodne Děkuju, že ses takhle přiznala, to chce odvahu, vážím si toho.. Nemůžu přijít na všechno, blogů je strašně moc, X jich má sekce s Ashlee a věci ode mě, ale co..blogy nepovažuju za webové stránky..ovšem, když má někdo blog přímo s názvem Ashlee Simpson a věci ode mě, jdu do něj.. Jinak ta holka ten blog smázla!!!! Tak to je super nakonec si vyhrála jestli se to dá tak říct Dalo by se to tak říct, s pomocí jedné webmasterky, od které obšlehla design.. Tak ta holka asi byla trochu švihlá ne? Asi dost hodně a drzá....obšlehne desing od tebe nápady ankety a news... Švihlá je dost, ale smazala to.. Ještě že to. Bylo to vážně nechutný a byla to dost velká drzost. Jen mám teď takový divný pocit, aby nekopčila zas od někoho dalšího Myslíš jako že by si udělala blogísek třebas o Avie a kopčila od Jennynky? :gag: | |
| | | Mischa 450-600
Poeet p?íspivku : 519 Age : 31 Localisation : Holiday :D Registration date : 17. 12. 06
| Předmět: Re: Copying Tue Mar 06, 2007 4:33 pm | |
| - Jenny napsal:
- Ashlee93 napsal:
- a.j.s. napsal:
- Elfwen napsal:
- Ashlee93 napsal:
- Elfwen napsal:
- Ashlee93 napsal:
- Elfwen napsal:
- Ashlee93 napsal:
Dodatek: teď se na tu stránku koukám.....nechutný :gag: :gag: :gag: :gag: :gag: :gag: A to tech blijicich panecku by bylo hoooooooooooooooooooodne Děkuju, že ses takhle přiznala, to chce odvahu, vážím si toho.. Nemůžu přijít na všechno, blogů je strašně moc, X jich má sekce s Ashlee a věci ode mě, ale co..blogy nepovažuju za webové stránky..ovšem, když má někdo blog přímo s názvem Ashlee Simpson a věci ode mě, jdu do něj.. Jinak ta holka ten blog smázla!!!! Tak to je super nakonec si vyhrála jestli se to dá tak říct Dalo by se to tak říct, s pomocí jedné webmasterky, od které obšlehla design.. Tak ta holka asi byla trochu švihlá ne? Asi dost hodně a drzá....obšlehne desing od tebe nápady ankety a news... Švihlá je dost, ale smazala to.. Ještě že to. Bylo to vážně nechutný a byla to dost velká drzost. Jen mám teď takový divný pocit, aby nekopčila zas od někoho dalšího Myslíš jako že by si udělala blogísek třebas o Avie a kopčila od Jennynky? :gag: Je to prdlý ale prostě mě to jen tak napadlo... | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Copying | |
| |
| | | | Copying | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |