|
| Oblubena hudba | |
|
+4maya Elfwen *Avril*Love* Hany551 8 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Gabbi 450-600
Poeet p?íspivku : 587 Age : 31 Localisation : takovej zapadákov u Rokycan Registration date : 13. 11. 06
| Předmět: Re: Oblubena hudba Wed Nov 15, 2006 6:14 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Hany551 napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Hany551 napsal:
- No mne sa rock moc npeaci,moc tvrda hudba namna
Já mám ráda hlavně rock,je plnej emocí... :drunken: rock je o citoch?ja v tom vidim len kricanie a tvrdost JJ Je :twisted: Však se mnou někdo rád souhlasí Rock je mimo jiné třeba i o emocích a prostě je to taková hudba.....no....když prostě na někoho si naštvaná,tak si to pustíš a vlastně jakoby nadáváš To se podlě mě v popu nebo v hip-hopu moc vyjádřit nedá Naprosto souhlasim, staci si poslechnout spravyho interpreta..sice k LP priradili Neo-Punk, ale myslim, ze to jsou vsechno odrudy rocku..tam slysim vypalovacku, pohodicku, dojemnej pomalej song..od kazdyho pocitu si neco najdes.. A hlavně ty texty ... kluci to píšou na základě jejich životních událostí apod. Presne tak, na ty nedam dopustit..akorat jsem si v tyhle souvislosti vzpomela na Breaking the Habit - o Chazyho nocnich murach.. Hip Hop treba neodsuzuju, vubec mu nerozumim..ale obcas mi prijde, ze akorat kritizuje komerci..omlouvam se vsem priznivcum a znalcum.. Vidíš ... já si taky hnedka vybavila BTH 8) To je fakt boží písnička, i klip. | |
| | | Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Oblubena hudba Wed Nov 15, 2006 6:16 pm | |
| - Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Hany551 napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Hany551 napsal:
Já mám ráda hlavně rock,je plnej emocí... :drunken: rock je o citoch?ja v tom vidim len kricanie a tvrdost JJ Je :twisted: Však se mnou někdo rád souhlasí Rock je mimo jiné třeba i o emocích a prostě je to taková hudba.....no....když prostě na někoho si naštvaná,tak si to pustíš a vlastně jakoby nadáváš To se podlě mě v popu nebo v hip-hopu moc vyjádřit nedá Naprosto souhlasim, staci si poslechnout spravyho interpreta..sice k LP priradili Neo-Punk, ale myslim, ze to jsou vsechno odrudy rocku..tam slysim vypalovacku, pohodicku, dojemnej pomalej song..od kazdyho pocitu si neco najdes.. A hlavně ty texty ... kluci to píšou na základě jejich životních událostí apod. Presne tak, na ty nedam dopustit..akorat jsem si v tyhle souvislosti vzpomela na Breaking the Habit - o Chazyho nocnich murach.. Hip Hop treba neodsuzuju, vubec mu nerozumim..ale obcas mi prijde, ze akorat kritizuje komerci..omlouvam se vsem priznivcum a znalcum.. Vidíš ... já si taky hnedka vybavila BTH 8) To je fakt boží písnička, i klip. Klip patri k nejlepsim, dokonale propracovany.. | |
| | | Gabbi 450-600
Poeet p?íspivku : 587 Age : 31 Localisation : takovej zapadákov u Rokycan Registration date : 13. 11. 06
| Předmět: Re: Oblubena hudba Wed Nov 15, 2006 6:18 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Hany551 napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Hany551 napsal:
Já mám ráda hlavně rock,je plnej emocí... :drunken: rock je o citoch?ja v tom vidim len kricanie a tvrdost JJ Je :twisted: Však se mnou někdo rád souhlasí Rock je mimo jiné třeba i o emocích a prostě je to taková hudba.....no....když prostě na někoho si naštvaná,tak si to pustíš a vlastně jakoby nadáváš To se podlě mě v popu nebo v hip-hopu moc vyjádřit nedá Naprosto souhlasim, staci si poslechnout spravyho interpreta..sice k LP priradili Neo-Punk, ale myslim, ze to jsou vsechno odrudy rocku..tam slysim vypalovacku, pohodicku, dojemnej pomalej song..od kazdyho pocitu si neco najdes.. A hlavně ty texty ... kluci to píšou na základě jejich životních událostí apod. Presne tak, na ty nedam dopustit..akorat jsem si v tyhle souvislosti vzpomela na Breaking the Habit - o Chazyho nocnich murach.. Hip Hop treba neodsuzuju, vubec mu nerozumim..ale obcas mi prijde, ze akorat kritizuje komerci..omlouvam se vsem priznivcum a znalcum.. Vidíš ... já si taky hnedka vybavila BTH 8) To je fakt boží písnička, i klip. Klip patri k nejlepsim, dokonale propracovany.. To rozhodně! A taky hrozně újíždím na BTH live, ten klavír tam ... hmmmm Já naprosto miluju klavírní skladby - to je moje | |
| | | Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| | | | Fabiola 50-150
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Oblubena hudba Wed Nov 15, 2006 10:35 pm | |
| | |
| | | Elfwen Admin
| Předmět: Re: Oblubena hudba Sat Nov 18, 2006 4:03 pm | |
| | |
| | | Mischa 450-600
Poeet p?íspivku : 519 Age : 31 Localisation : Holiday :D Registration date : 17. 12. 06
| Předmět: Re: Oblubena hudba Sat Mar 24, 2007 5:50 pm | |
| Já poslouchám Ashlee, Avril, Lindsay a Christinu Aguileru Beautiful oupe zbožňuju úžasnej pocit když jsem to zpívala na koncíku málem jsem se rozbrečela | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Oblubena hudba | |
| |
| | | | Oblubena hudba | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |