| Unknown photo | |
|
+7maya *Avril*Love* Frenchie Fabiola Hany551 Gabbi Elfwen 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Unknown photo Mon Nov 13, 2006 5:50 pm | |
| Musim se priznat, ze tohle je jedna z mene znamych fotek (alespon pro me)..myslim, ze je i takovy photoshoot, ale nejsem si jista, jestli jsem ho nekdy cely videla.. | |
|
| |
Gabbi 450-600
Poeet p?íspivku : 587 Age : 31 Localisation : takovej zapadákov u Rokycan Registration date : 13. 11. 06
| |
| |
Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Unknown photo Mon Nov 13, 2006 6:07 pm | |
| Next.. | |
|
| |
Gabbi 450-600
Poeet p?íspivku : 587 Age : 31 Localisation : takovej zapadákov u Rokycan Registration date : 13. 11. 06
| |
| |
Hany551 450-600
Poeet p?íspivku : 586 Age : 34 Localisation : ulica Registration date : 12. 11. 06
| |
| |
Fabiola 50-150
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Unknown photo Mon Nov 13, 2006 8:42 pm | |
| hej to je mazec!!ona je uplně krasna!! :loveyou: :loveyou: :loveyou: jdu tvořit blendy :twisted: | |
|
| |
Frenchie 50-150
Poeet p?íspivku : 71 Age : 37 Localisation : my dreams Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Unknown photo Tue Nov 14, 2006 4:06 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Musim se priznat, ze tohle je jedna z mene znamych fotek (alespon pro me)..myslim, ze je i takovy photoshoot, ale nejsem si jista, jestli jsem ho nekdy cely videla..
pěkný,ale má blbej výraz docela a nevim proč ale něčim mi připomněla NATALII OREIRO! | |
|
| |
*Avril*Love* 150-300
Poeet p?íspivku : 176 Localisation : Choceň ve Východních čechách... Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Unknown photo Tue Nov 14, 2006 4:11 pm | |
| - Frenchie napsal:
- Elfwen napsal:
- Musim se priznat, ze tohle je jedna z mene znamych fotek (alespon pro me)..myslim, ze je i takovy photoshoot, ale nejsem si jista, jestli jsem ho nekdy cely videla..
pěkný,ale má blbej výraz docela
a nevim proč ale něčim mi připomněla NATALII OREIRO! Mě maličko taky :twisted: Jinak ta fotka je upe nádherná!!! :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: | |
|
| |
*Avril*Love* 150-300
Poeet p?íspivku : 176 Localisation : Choceň ve Východních čechách... Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Unknown photo Tue Nov 14, 2006 4:21 pm | |
| - *Avril*Love* napsal:
- Frenchie napsal:
- Elfwen napsal:
pěkný,ale má blbej výraz docela
a nevim proč ale něčim mi připomněla NATALII OREIRO! Mě maličko taky :twisted: Jinak ta fotka je upe nádherná!!! :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: :loveyou: Á,ještě mě napadla jedna věc Mohli bysme po tom photoshootu rozjet patrání Co vy na to? | |
|
| |
Frenchie 50-150
Poeet p?íspivku : 71 Age : 37 Localisation : my dreams Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Unknown photo Tue Nov 14, 2006 4:21 pm | |
| | |
|
| |
*Avril*Love* 150-300
| Předmět: Re: Unknown photo Tue Nov 14, 2006 4:25 pm | |
| | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: Unknown photo Tue Nov 14, 2006 5:11 pm | |
| | |
|
| |
maya
Poeet p?íspivku : 49 Age : 33 Localisation : Hukvaldy Registration date : 12. 11. 06
| |
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: Unknown photo Tue Nov 14, 2006 10:10 pm | |
| Mno, tak jsem hledala asi ve trech velkejch galerkach a nic..nekam se mi to schovalo..co vy? | |
|
| |
Gabbi 450-600
| Předmět: Re: Unknown photo Tue Nov 14, 2006 10:12 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Mno, tak jsem hledala asi ve trech velkejch galerkach a nic..nekam se mi to schovalo..co vy?
Jak jsem bohužel byla taky neúspěšná :| | |
|
| |
*Avril*Love* 150-300
| Předmět: Re: Unknown photo Tue Nov 14, 2006 10:20 pm | |
| - Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Mno, tak jsem hledala asi ve trech velkejch galerkach a nic..nekam se mi to schovalo..co vy?
Jak jsem bohužel byla taky neúspěšná :| Ja tiež :| | |
|
| |
Gabbi 450-600
| Předmět: Re: Unknown photo Tue Nov 14, 2006 10:21 pm | |
| - *Avril*Love* napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
Jak jsem bohužel byla taky neúspěšná :| Ja tiež :| To je teda docela smůla :| | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: Unknown photo Tue Nov 14, 2006 10:28 pm | |
| - Gabbi napsal:
- *Avril*Love* napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
Jak jsem bohužel byla taky neúspěšná :| Ja tiež :| To je teda docela smůla :| Nevadi, mozna na to potom prijdeme nekdy uplnou nahodou.. | |
|
| |
Gabbi 450-600
| Předmět: Re: Unknown photo Tue Nov 14, 2006 10:32 pm | |
| | |
|
| |
Jenny Moderator
Poeet p?íspivku : 235 Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Unknown photo Fri Nov 17, 2006 11:24 am | |
| Teda, ta je nádherná... luv it... a zase ten náramek, ach joooo... BTW: Má tady vlásky jako já | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: Unknown photo Fri Nov 17, 2006 12:03 pm | |
| - Jenny napsal:
- Teda, ta je nádherná... luv it... a zase ten náramek, ach joooo... BTW: Má tady vlásky jako já
Ja vim..je to prace, vubec uz ho nemuzu sehnat..asi nekoho zaukoluju..aby, az na nej kapne, vykoupil vsechny! BTW: ja bych cela taky takovy vlasky..ale nevim, jak ta ofinka.. | |
|
| |
Jenny Moderator
| Předmět: Re: Unknown photo Fri Nov 17, 2006 12:31 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
- Teda, ta je nádherná... luv it... a zase ten náramek, ach joooo... BTW: Má tady vlásky jako já
Ja vim..je to prace, vubec uz ho nemuzu sehnat..asi nekoho zaukoluju..aby, az na nej kapne, vykoupil vsechny! BTW: ja bych cela taky takovy vlasky..ale nevim, jak ta ofinka.. Já zkusím zaúkolovat brášku... on v Praze bydlí... Já myslím, že ofinka by Ti ohromně slušela... taky nad ní přemýšlím, jenže mně se narozdíl od Tebe vlasy kroutí, tak nevím... | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: Unknown photo Sat Nov 18, 2006 3:33 pm | |
| - Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
Ja vim..je to prace, vubec uz ho nemuzu sehnat..asi nekoho zaukoluju..aby, az na nej kapne, vykoupil vsechny! BTW: ja bych cela taky takovy vlasky..ale nevim, jak ta ofinka.. Já zkusím zaúkolovat brášku... on v Praze bydlí... Já myslím, že ofinka by Ti ohromně slušela... taky nad ní přemýšlím, jenže mně se narozdíl od Tebe vlasy kroutí, tak nevím... Mno, tak kdyby na ne nahodou kapnul, tak at je zkoupi vsechny a to co nebudech chtit ty, beru ja.. Vazne? i k brilkam? to ja porad nevim..ale mam vysoky celo, tak to chci nejak zase promenit.. Ale tak ofinka by se ti toliko netocila.. | |
|
| |
Jenny Moderator
| Předmět: Re: Unknown photo Sat Nov 18, 2006 5:00 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
Ja vim..je to prace, vubec uz ho nemuzu sehnat..asi nekoho zaukoluju..aby, az na nej kapne, vykoupil vsechny! BTW: ja bych cela taky takovy vlasky..ale nevim, jak ta ofinka.. Já zkusím zaúkolovat brášku... on v Praze bydlí... Já myslím, že ofinka by Ti ohromně slušela... taky nad ní přemýšlím, jenže mně se narozdíl od Tebe vlasy kroutí, tak nevím... Mno, tak kdyby na ne nahodou kapnul, tak at je zkoupi vsechny a to co nebudech chtit ty, beru ja.. Vazne? i k brilkam? to ja porad nevim..ale mam vysoky celo, tak to chci nejak zase promenit.. Ale tak ofinka by se ti toliko netocila.. Jasně, i k brýlkám, proč ne :heart: Vysokýho čela jsem si u Tebe sice nevšimla, ale ofinka Ti fakt padne... :geek: | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: Unknown photo Sun Nov 19, 2006 12:59 am | |
| - Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
Ja vim..je to prace, vubec uz ho nemuzu sehnat..asi nekoho zaukoluju..aby, az na nej kapne, vykoupil vsechny! BTW: ja bych cela taky takovy vlasky..ale nevim, jak ta ofinka.. Já zkusím zaúkolovat brášku... on v Praze bydlí... Já myslím, že ofinka by Ti ohromně slušela... taky nad ní přemýšlím, jenže mně se narozdíl od Tebe vlasy kroutí, tak nevím... Mno, tak kdyby na ne nahodou kapnul, tak at je zkoupi vsechny a to co nebudech chtit ty, beru ja.. Vazne? i k brilkam? to ja porad nevim..ale mam vysoky celo, tak to chci nejak zase promenit.. Ale tak ofinka by se ti toliko netocila.. Jasně, i k brýlkám, proč ne :heart: Vysokýho čela jsem si u Tebe sice nevšimla, ale ofinka Ti fakt padne... :geek: Tak ne extremni, aby mi bylo videt az nekam..ale na tu ofinku jo, ja jsem ji nosila, ale ne takovouhle..zacinam o tom hodne uvazovat..nechat si to pekne takhle presne prostrihat a tu ofcu..ty jo.. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Unknown photo | |
| |
|
| |
| Unknown photo | |
|