| Unknown photo | |
|
+7maya *Avril*Love* Frenchie Fabiola Hany551 Gabbi Elfwen 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Jenny Moderator
Poeet p?íspivku : 235 Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Unknown photo Sun Nov 19, 2006 12:03 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
- Teda, ta je nádherná... luv it... a zase ten náramek, ach joooo... BTW: Má tady vlásky jako já
Ja vim..je to prace, vubec uz ho nemuzu sehnat..asi nekoho zaukoluju..aby, az na nej kapne, vykoupil vsechny! BTW: ja bych cela taky takovy vlasky..ale nevim, jak ta ofinka.. Já zkusím zaúkolovat brášku... on v Praze bydlí... Já myslím, že ofinka by Ti ohromně slušela... taky nad ní přemýšlím, jenže mně se narozdíl od Tebe vlasy kroutí, tak nevím... Mno, tak kdyby na ne nahodou kapnul, tak at je zkoupi vsechny a to co nebudech chtit ty, beru ja.. Vazne? i k brilkam? to ja porad nevim..ale mam vysoky celo, tak to chci nejak zase promenit.. Ale tak ofinka by se ti toliko netocila.. Jasně, i k brýlkám, proč ne :heart: Vysokýho čela jsem si u Tebe sice nevšimla, ale ofinka Ti fakt padne... :geek: Tak ne extremni, aby mi bylo videt az nekam..ale na tu ofinku jo, ja jsem ji nosila, ale ne takovouhle..zacinam o tom hodne uvazovat..nechat si to pekne takhle presne prostrihat a tu ofcu..ty jo.. Ty budeš kočičkaaaa... se máš, že máš rovné vlásky... hele, víš, že si Tě nedokážu představit v jiné barvičce než v červené? | |
|
| |
Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Unknown photo Sun Nov 19, 2006 12:35 pm | |
| - Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
- Teda, ta je nádherná... luv it... a zase ten náramek, ach joooo... BTW: Má tady vlásky jako já
Ja vim..je to prace, vubec uz ho nemuzu sehnat..asi nekoho zaukoluju..aby, az na nej kapne, vykoupil vsechny! BTW: ja bych cela taky takovy vlasky..ale nevim, jak ta ofinka.. Já zkusím zaúkolovat brášku... on v Praze bydlí... Já myslím, že ofinka by Ti ohromně slušela... taky nad ní přemýšlím, jenže mně se narozdíl od Tebe vlasy kroutí, tak nevím... Mno, tak kdyby na ne nahodou kapnul, tak at je zkoupi vsechny a to co nebudech chtit ty, beru ja.. Vazne? i k brilkam? to ja porad nevim..ale mam vysoky celo, tak to chci nejak zase promenit.. Ale tak ofinka by se ti toliko netocila.. Jasně, i k brýlkám, proč ne :heart: Vysokýho čela jsem si u Tebe sice nevšimla, ale ofinka Ti fakt padne... :geek: Tak ne extremni, aby mi bylo videt az nekam..ale na tu ofinku jo, ja jsem ji nosila, ale ne takovouhle..zacinam o tom hodne uvazovat..nechat si to pekne takhle presne prostrihat a tu ofcu..ty jo.. Ty budeš kočičkaaaa... se máš, že máš rovné vlásky... hele, víš, že si Tě nedokážu představit v jiné barvičce než v červené? Jo, tak rovny sice mam, ale jakmile se rano probudim, tak to mam takovy divny, proste presne jako Ashlee na ty fotce - takovy zvlastne vlnity.. Vazne ne? tak to ja ti nekdy poslu nejakou fotecku v blond a tmavy..ale nelekej se, vypadala jsem hrozne (nemyslim kvuli barve) a stupnuje se to.. | |
|
| |
Jenny Moderator
| Předmět: Re: Unknown photo Sun Nov 19, 2006 12:36 pm | |
| - Elfwen napsal:
Jo, tak rovny sice mam, ale jakmile se rano probudim, tak to mam takovy divny, proste presne jako Ashlee na ty fotce - takovy zvlastne vlnity.. Vazne ne? tak to ja ti nekdy poslu nejakou fotecku v blond a tmavy..ale nelekej se, vypadala jsem hrozne (nemyslim kvuli barve) a stupnuje se to.. A jakto, že mi to posíláš až teď, no? Chceš na prdel? | |
|
| |
Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Unknown photo Sun Nov 19, 2006 12:40 pm | |
| - Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
Jo, tak rovny sice mam, ale jakmile se rano probudim, tak to mam takovy divny, proste presne jako Ashlee na ty fotce - takovy zvlastne vlnity.. Vazne ne? tak to ja ti nekdy poslu nejakou fotecku v blond a tmavy..ale nelekej se, vypadala jsem hrozne (nemyslim kvuli barve) a stupnuje se to.. A jakto, že mi to posíláš až teď, no? Chceš na prdel? Ja je nemam z digitalu, tak to budu muset nejak prefotit, snad se to povede tak, abys z toho neco mela.. | |
|
| |
Jenny Moderator
| Předmět: Re: Unknown photo Sun Nov 19, 2006 12:41 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
Jo, tak rovny sice mam, ale jakmile se rano probudim, tak to mam takovy divny, proste presne jako Ashlee na ty fotce - takovy zvlastne vlnity.. Vazne ne? tak to ja ti nekdy poslu nejakou fotecku v blond a tmavy..ale nelekej se, vypadala jsem hrozne (nemyslim kvuli barve) a stupnuje se to.. A jakto, že mi to posíláš až teď, no? Chceš na prdel? Ja je nemam z digitalu, tak to budu muset nejak prefotit, snad se to povede tak, abys z toho neco mela.. Jéé, já se těším | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: Unknown photo Sun Nov 19, 2006 1:00 pm | |
| - Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
Jo, tak rovny sice mam, ale jakmile se rano probudim, tak to mam takovy divny, proste presne jako Ashlee na ty fotce - takovy zvlastne vlnity.. Vazne ne? tak to ja ti nekdy poslu nejakou fotecku v blond a tmavy..ale nelekej se, vypadala jsem hrozne (nemyslim kvuli barve) a stupnuje se to.. A jakto, že mi to posíláš až teď, no? Chceš na prdel? Ja je nemam z digitalu, tak to budu muset nejak prefotit, snad se to povede tak, abys z toho neco mela.. Jéé, já se těším A az ti to prijde zacnes me proklinat.. :duel: | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: Unknown photo Sun Nov 19, 2006 1:33 pm | |
| Jenom hlava, ale z toho shootu je.. [url] | |
|
| |
Jenny Moderator
| Předmět: Re: Unknown photo Sun Nov 19, 2006 5:36 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Jenom hlava, ale z toho shootu je..
[url] Nádherná! | |
|
| |
a.j.s. 300-450
Poeet p?íspivku : 350 Age : 31 Localisation : brno Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Unknown photo Sun Nov 19, 2006 6:25 pm | |
| Tak to je moc pěknej shoot. Už jsem vyděla někde ten náramek co má. Myslím u shootu k Pieces of me | |
|
| |
maddie 50-150
Poeet p?íspivku : 64 Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Unknown photo Sun Nov 19, 2006 9:44 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
Jo, tak rovny sice mam, ale jakmile se rano probudim, tak to mam takovy divny, proste presne jako Ashlee na ty fotce - takovy zvlastne vlnity.. Vazne ne? tak to ja ti nekdy poslu nejakou fotecku v blond a tmavy..ale nelekej se, vypadala jsem hrozne (nemyslim kvuli barve) a stupnuje se to.. A jakto, že mi to posíláš až teď, no? Chceš na prdel? Ja je nemam z digitalu, tak to budu muset nejak prefotit, snad se to povede tak, abys z toho neco mela.. Jéé, já se těším A az ti to prijde zacnes me proklinat.. :duel: ty jsi byla blond elfii??? tak to doufam ze se podelis i s nama :twisted: | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: Unknown photo Sun Nov 19, 2006 9:54 pm | |
| - maddie napsal:
- Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
Jo, tak rovny sice mam, ale jakmile se rano probudim, tak to mam takovy divny, proste presne jako Ashlee na ty fotce - takovy zvlastne vlnity.. Vazne ne? tak to ja ti nekdy poslu nejakou fotecku v blond a tmavy..ale nelekej se, vypadala jsem hrozne (nemyslim kvuli barve) a stupnuje se to.. A jakto, že mi to posíláš až teď, no? Chceš na prdel? Ja je nemam z digitalu, tak to budu muset nejak prefotit, snad se to povede tak, abys z toho neco mela.. Jéé, já se těším A az ti to prijde zacnes me proklinat.. :duel: ty jsi byla blond elfii??? tak to doufam ze se podelis i s nama :twisted: Mno, tak to jsem nejak nevystihla.. Jasne, jsem prirodni blond - az se mi to povede, tak nejakou kulturni fotku zverejnim | |
|
| |
Hany551 450-600
Poeet p?íspivku : 586 Age : 34 Localisation : ulica Registration date : 12. 11. 06
| |
| |
Elfwen Admin
| |
| |
Gabbi 450-600
Poeet p?íspivku : 587 Age : 31 Localisation : takovej zapadákov u Rokycan Registration date : 13. 11. 06
| Předmět: Re: Unknown photo Thu Feb 08, 2007 6:52 pm | |
| a další... | |
|
| |
a.j.s. 300-450
Poeet p?íspivku : 350 Age : 31 Localisation : brno Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Unknown photo Fri Feb 09, 2007 8:08 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Hany551 napsal:
- elf no fajn,sa tesim uz ze ta uvidim konecne
Abyste nelitovaly.. :pig: Neboj já teda rozhodně litovat nebudu...doufám ... uz se tesim :o | |
|
| |
Elfwen Admin
| |
| |
Mischa 450-600
Poeet p?íspivku : 519 Age : 31 Localisation : Holiday :D Registration date : 17. 12. 06
| Předmět: Re: Unknown photo Tue Feb 27, 2007 8:32 pm | |
| | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: Unknown photo Mon Apr 23, 2007 7:03 pm | |
| Michalka je úžasná!!! | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: Unknown photo Mon Apr 23, 2007 7:06 pm | |
| Já ani nevím, jestli znám nebo ne.. | |
|
| |
Mischa 450-600
Poeet p?íspivku : 519 Age : 31 Localisation : Holiday :D Registration date : 17. 12. 06
| |
| |
Mischa 450-600
| |
| |
Gabbi 450-600
Poeet p?íspivku : 587 Age : 31 Localisation : takovej zapadákov u Rokycan Registration date : 13. 11. 06
| Předmět: Re: Unknown photo Mon Apr 23, 2007 9:53 pm | |
| | |
|
| |
Elfwen Admin
| Předmět: Re: Unknown photo Thu May 10, 2007 1:57 pm | |
| | |
|
| |
Mischa 450-600
| Předmět: Re: Unknown photo Sun May 13, 2007 4:34 pm | |
| | |
|
| |
Frenchie 50-150
Poeet p?íspivku : 71 Age : 37 Localisation : my dreams Registration date : 10. 11. 06
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Unknown photo | |
| |
|
| |
| Unknown photo | |
|