|
| Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Hany551 450-600
Poeet p?íspivku : 586 Age : 34 Localisation : ulica Registration date : 12. 11. 06
| | | | Gabbi 450-600
Poeet p?íspivku : 587 Age : 31 Localisation : takovej zapadákov u Rokycan Registration date : 13. 11. 06
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Wed Nov 15, 2006 11:48 pm | |
| | |
| | | Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Wed Nov 15, 2006 11:59 pm | |
| - Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Ty jo ... se čím dál víc teším na Vánoce, já už ty džíny ci!!! Pak si k tomu vezmu conversky a je to Jo a taky můžu něco navrstvit
A pak se nam musis vyfotit, at vime! Vyfotit? ejhle ... se leknete a co pak? To abych se tady s váma potom rozloučila ... páč já su taká malá zrůdička, víte? Jiste, jiste..to je stara vymluva! Ne, já to myslím vážně... Jestli chceš vidět, mám pár fotek na profilu na lide.cz, jsem tam jako LP.Gabi.Shinoda - ale bacha, buď kdyžtak opatrná. Nechci tě mít potom na krku Olalala, ty mas pierc v jazyku, to ti zavidim..jinak sympaticka holcina! | |
| | | Gabbi 450-600
Poeet p?íspivku : 587 Age : 31 Localisation : takovej zapadákov u Rokycan Registration date : 13. 11. 06
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Thu Nov 16, 2006 12:01 am | |
| - Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Ty jo ... se čím dál víc teším na Vánoce, já už ty džíny ci!!! Pak si k tomu vezmu conversky a je to Jo a taky můžu něco navrstvit
A pak se nam musis vyfotit, at vime! Vyfotit? ejhle ... se leknete a co pak? To abych se tady s váma potom rozloučila ... páč já su taká malá zrůdička, víte? Jiste, jiste..to je stara vymluva! Ne, já to myslím vážně... Jestli chceš vidět, mám pár fotek na profilu na lide.cz, jsem tam jako LP.Gabi.Shinoda - ale bacha, buď kdyžtak opatrná. Nechci tě mít potom na krku Olalala, ty mas pierc v jazyku, to ti zavidim..jinak sympaticka holcina! Héj, ty si přežila? To neni možný .. Mno, pierc mám od svých 12-ti let, zrovna nedávno jsem při obědě spolkla toho smajlíka Jinak ty si taky sympatická a moooc! 8) | |
| | | Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Thu Nov 16, 2006 12:04 am | |
| - Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
A pak se nam musis vyfotit, at vime! Vyfotit? ejhle ... se leknete a co pak? To abych se tady s váma potom rozloučila ... páč já su taká malá zrůdička, víte? Jiste, jiste..to je stara vymluva! Ne, já to myslím vážně... Jestli chceš vidět, mám pár fotek na profilu na lide.cz, jsem tam jako LP.Gabi.Shinoda - ale bacha, buď kdyžtak opatrná. Nechci tě mít potom na krku Olalala, ty mas pierc v jazyku, to ti zavidim..jinak sympaticka holcina! Héj, ty si přežila? To neni možný .. Mno, pierc mám od svých 12-ti let, zrovna nedávno jsem při obědě spolkla toho smajlíka Jinak ty si taky sympatická a moooc! 8) Cece, jeste abych neprezila..zbytecny reci.. Vubec bych ti nerekla trinact, jaks psala..takovou osmnactku urcite.. Spolkla? jaj..ja porad zase ztracim kulicky k pupiku.. A kde jsi me videla? | |
| | | Gabbi 450-600
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Thu Nov 16, 2006 12:09 am | |
| - Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
A pak se nam musis vyfotit, at vime! Vyfotit? ejhle ... se leknete a co pak? To abych se tady s váma potom rozloučila ... páč já su taká malá zrůdička, víte? Jiste, jiste..to je stara vymluva! Ne, já to myslím vážně... Jestli chceš vidět, mám pár fotek na profilu na lide.cz, jsem tam jako LP.Gabi.Shinoda - ale bacha, buď kdyžtak opatrná. Nechci tě mít potom na krku Olalala, ty mas pierc v jazyku, to ti zavidim..jinak sympaticka holcina! Héj, ty si přežila? To neni možný .. Mno, pierc mám od svých 12-ti let, zrovna nedávno jsem při obědě spolkla toho smajlíka Jinak ty si taky sympatická a moooc! 8) Cece, jeste abych neprezila..zbytecny reci.. Vubec bych ti nerekla trinact, jaks psala..takovou osmnactku urcite.. Spolkla? jaj..ja porad zase ztracim kulicky k pupiku.. A kde jsi me videla? To nejsou zbytečné řeči, to je krutá pravda! 18? Mno tak nejvíc mi jeden člověk tipnul 25 a to mě jako dostalo Mno spolkla mno, ono jak to bylo poměrně velký a težký tak se to často uvolňovalo a tak jsme si trochu přichutila oběd Nejhorší na tom bylo, že den předtím si u mě byl bráchanec, že spolknul kuličku jestli nemám náhradní pierc, a tak jsem mu ho dala. Mno a pak jsem sama nic neměla, naštěstí si jel taťulda do Plzně koupit nějaký hadry tak mi koupil jinej pierc, což mě zachránilo Viděla jsem fotečky na webu 8) | |
| | | Elfwen Admin
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Thu Nov 16, 2006 12:11 am | |
| - Gabbi napsal:
- To nejsou zbytečné řeči, to je krutá pravda! 18? Mno tak nejvíc mi jeden člověk tipnul 25 a to mě jako dostalo
Mno spolkla mno, ono jak to bylo poměrně velký a težký tak se to často uvolňovalo a tak jsme si trochu přichutila oběd Nejhorší na tom bylo, že den předtím si u mě byl bráchanec, že spolknul kuličku jestli nemám náhradní pierc, a tak jsem mu ho dala. Mno a pak jsem sama nic neměla, naštěstí si jel taťulda do Plzně koupit nějaký hadry tak mi koupil jinej pierc, což mě zachránilo Viděla jsem fotečky na webu 8) Tak hlavne, ze jsi to prezila ve zdravi, ze.. Na webu? tam mam jednu - ted zrovna krasnou (ne, ze bych na ni ja byla ta krasna - spis to za mnou).. | |
| | | Gabbi 450-600
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Thu Nov 16, 2006 12:13 am | |
| - Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- To nejsou zbytečné řeči, to je krutá pravda! 18? Mno tak nejvíc mi jeden člověk tipnul 25 a to mě jako dostalo
Mno spolkla mno, ono jak to bylo poměrně velký a težký tak se to často uvolňovalo a tak jsme si trochu přichutila oběd Nejhorší na tom bylo, že den předtím si u mě byl bráchanec, že spolknul kuličku jestli nemám náhradní pierc, a tak jsem mu ho dala. Mno a pak jsem sama nic neměla, naštěstí si jel taťulda do Plzně koupit nějaký hadry tak mi koupil jinej pierc, což mě zachránilo Viděla jsem fotečky na webu 8) Tak hlavne, ze jsi to prezila ve zdravi, ze.. Na webu? tam mam jednu - ted zrovna krasnou (ne, ze bych na ni ja byla ta krasna - spis to za mnou).. Mno, naštěstí přežila... Jednu? Dvě, ne? Nebo to druhý nejsi ty? Jinak ale jako si krásná i ty, ne jenom to za tebou | |
| | | Elfwen Admin
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Thu Nov 16, 2006 12:22 am | |
| - Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
Mno spolkla mno, ono jak to bylo poměrně velký a težký tak se to často uvolňovalo a tak jsme si trochu přichutila oběd Nejhorší na tom bylo, že den předtím si u mě byl bráchanec, že spolknul kuličku jestli nemám náhradní pierc, a tak jsem mu ho dala. Mno a pak jsem sama nic neměla, naštěstí si jel taťulda do Plzně koupit nějaký hadry tak mi koupil jinej pierc, což mě zachránilo Viděla jsem fotečky na webu 8) Tak hlavne, ze jsi to prezila ve zdravi, ze.. Na webu? tam mam jednu - ted zrovna krasnou (ne, ze bych na ni ja byla ta krasna - spis to za mnou).. Mno, naštěstí přežila... Jednu? Dvě, ne? Nebo to druhý nejsi ty? Jinak ale jako si krásná i ty, ne jenom to za tebou Dve? jo, jedno je to prani od Frenchie? tam jsem taky..to je husta fotka..ma super to rozmazany pozadi - skvele nahodne vyfoceny.. | |
| | | Gabbi 450-600
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Thu Nov 16, 2006 12:23 am | |
| - Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
Mno spolkla mno, ono jak to bylo poměrně velký a težký tak se to často uvolňovalo a tak jsme si trochu přichutila oběd Nejhorší na tom bylo, že den předtím si u mě byl bráchanec, že spolknul kuličku jestli nemám náhradní pierc, a tak jsem mu ho dala. Mno a pak jsem sama nic neměla, naštěstí si jel taťulda do Plzně koupit nějaký hadry tak mi koupil jinej pierc, což mě zachránilo Viděla jsem fotečky na webu 8) Tak hlavne, ze jsi to prezila ve zdravi, ze.. Na webu? tam mam jednu - ted zrovna krasnou (ne, ze bych na ni ja byla ta krasna - spis to za mnou).. Mno, naštěstí přežila... Jednu? Dvě, ne? Nebo to druhý nejsi ty? Jinak ale jako si krásná i ty, ne jenom to za tebou Dve? jo, jedno je to prani od Frenchie? tam jsem taky..to je husta fotka..ma super to rozmazany pozadi - skvele nahodne vyfoceny.. Tak přece jenom dvě ... na obouch ti to fakt sluší | |
| | | Elfwen Admin
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Thu Nov 16, 2006 12:25 am | |
| - Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
Mno spolkla mno, ono jak to bylo poměrně velký a težký tak se to často uvolňovalo a tak jsme si trochu přichutila oběd Nejhorší na tom bylo, že den předtím si u mě byl bráchanec, že spolknul kuličku jestli nemám náhradní pierc, a tak jsem mu ho dala. Mno a pak jsem sama nic neměla, naštěstí si jel taťulda do Plzně koupit nějaký hadry tak mi koupil jinej pierc, což mě zachránilo Viděla jsem fotečky na webu 8) Tak hlavne, ze jsi to prezila ve zdravi, ze.. Na webu? tam mam jednu - ted zrovna krasnou (ne, ze bych na ni ja byla ta krasna - spis to za mnou).. Mno, naštěstí přežila... Jednu? Dvě, ne? Nebo to druhý nejsi ty? Jinak ale jako si krásná i ty, ne jenom to za tebou Dve? jo, jedno je to prani od Frenchie? tam jsem taky..to je husta fotka..ma super to rozmazany pozadi - skvele nahodne vyfoceny.. Tak přece jenom dvě ... na obouch ti to fakt sluší Hih Dekuju! | |
| | | Gabbi 450-600
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Thu Nov 16, 2006 12:27 am | |
| - Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
Mno spolkla mno, ono jak to bylo poměrně velký a težký tak se to často uvolňovalo a tak jsme si trochu přichutila oběd Nejhorší na tom bylo, že den předtím si u mě byl bráchanec, že spolknul kuličku jestli nemám náhradní pierc, a tak jsem mu ho dala. Mno a pak jsem sama nic neměla, naštěstí si jel taťulda do Plzně koupit nějaký hadry tak mi koupil jinej pierc, což mě zachránilo Viděla jsem fotečky na webu 8) Tak hlavne, ze jsi to prezila ve zdravi, ze.. Na webu? tam mam jednu - ted zrovna krasnou (ne, ze bych na ni ja byla ta krasna - spis to za mnou).. Mno, naštěstí přežila... Jednu? Dvě, ne? Nebo to druhý nejsi ty? Jinak ale jako si krásná i ty, ne jenom to za tebou Dve? jo, jedno je to prani od Frenchie? tam jsem taky..to je husta fotka..ma super to rozmazany pozadi - skvele nahodne vyfoceny.. Tak přece jenom dvě ... na obouch ti to fakt sluší Hih Dekuju! Hih ... není vůbec za co | |
| | | *Avril*Love* 150-300
Poeet p?íspivku : 176 Localisation : Choceň ve Východních čechách... Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Thu Nov 16, 2006 12:06 pm | |
| - Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
A pak se nam musis vyfotit, at vime! Vyfotit? ejhle ... se leknete a co pak? To abych se tady s váma potom rozloučila ... páč já su taká malá zrůdička, víte? Jiste, jiste..to je stara vymluva! Ne, já to myslím vážně... Jestli chceš vidět, mám pár fotek na profilu na lide.cz, jsem tam jako LP.Gabi.Shinoda - ale bacha, buď kdyžtak opatrná. Nechci tě mít potom na krku Olalala, ty mas pierc v jazyku, to ti zavidim..jinak sympaticka holcina! Héj, ty si přežila? To neni možný .. Mno, pierc mám od svých 12-ti let, zrovna nedávno jsem při obědě spolkla toho smajlíka Jinak ty si taky sympatická a moooc! 8) Ty jsi ho spolkla? Taky se du na Tebe kouknout 8) | |
| | | Elfwen Admin
| | | | Gabbi 450-600
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Thu Nov 16, 2006 4:42 pm | |
| | |
| | | Hany551 450-600
Poeet p?íspivku : 586 Age : 34 Localisation : ulica Registration date : 12. 11. 06
| | | | Jenny Moderator
Poeet p?íspivku : 235 Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Fri Nov 17, 2006 11:22 am | |
| Uáá, kdo tady má pierc v jazyku, ten ať stojí nebo střelím Já ci takyyy... nechápu mamku... měla jsem v nose, dovolila, mám v pupíku, bez problému, mám píchlou ušní chrupavku, sice mě málem zabila, ale nakonec povolila... a o jazyku prostě nechce ani slyšet... | |
| | | Elfwen Admin
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Fri Nov 17, 2006 12:06 pm | |
| - Jenny napsal:
- Uáá, kdo tady má pierc v jazyku, ten ať stojí nebo střelím Já ci takyyy... nechápu mamku... měla jsem v nose, dovolila, mám v pupíku, bez problému, mám píchlou ušní chrupavku, sice mě málem zabila, ale nakonec povolila... a o jazyku prostě nechce ani slyšet...
To mas v cajku, mrkni k nam..u nas je to totez..me vyriznou jazyk, az s nim prijdu..rikam "Neukazu, neuvidite, nepoznte".. | |
| | | Jenny Moderator
Poeet p?íspivku : 235 Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Fri Nov 17, 2006 12:32 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Jenny napsal:
- Uáá, kdo tady má pierc v jazyku, ten ať stojí nebo střelím Já ci takyyy... nechápu mamku... měla jsem v nose, dovolila, mám v pupíku, bez problému, mám píchlou ušní chrupavku, sice mě málem zabila, ale nakonec povolila... a o jazyku prostě nechce ani slyšet...
To mas v cajku, mrkni k nam..u nas je to totez..me vyriznou jazyk, az s nim prijdu..rikam "Neukazu, neuvidite, nepoznte".. Mno, já to taky chtěla udělat jako tajnou akci... Hele, a proč Ti to vlastně nechtějí povolit? Vždyť jsi plnoletá... | |
| | | Gabbi 450-600
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Fri Nov 17, 2006 1:46 pm | |
| - Jenny napsal:
Moje rodiče ani nějak nebyli proti. Což jsem se vzhledem k mýmu věku docela divila. Jen říkali že jsem cvok, že to chci zrovna do jazyku. | |
| | | Elfwen Admin
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Fri Nov 17, 2006 2:05 pm | |
| - Gabbi napsal:
- Jenny napsal:
Moje rodiče ani nějak nebyli proti. Což jsem se vzhledem k mýmu věku docela divila. Jen říkali že jsem cvok, že to chci zrovna do jazyku. Jeeeeeeeeee, to mi rikali taky - u nosu i u pupiku..co by nadelali, je to muj xichtik.. | |
| | | Gabbi 450-600
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Fri Nov 17, 2006 2:08 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Jenny napsal:
Moje rodiče ani nějak nebyli proti. Což jsem se vzhledem k mýmu věku docela divila. Jen říkali že jsem cvok, že to chci zrovna do jazyku. Jeeeeeeeeee, to mi rikali taky - u nosu i u pupiku..co by nadelali, je to muj xichtik.. Mno a to mám ségra v obočí a na to neříkali nic. Možná je to i protože je o dva roky starší ... každopádně jsem happy že mám v jazyku 8) | |
| | | Elfwen Admin
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Fri Nov 17, 2006 2:10 pm | |
| - Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Jenny napsal:
Moje rodiče ani nějak nebyli proti. Což jsem se vzhledem k mýmu věku docela divila. Jen říkali že jsem cvok, že to chci zrovna do jazyku. Jeeeeeeeeee, to mi rikali taky - u nosu i u pupiku..co by nadelali, je to muj xichtik.. Mno a to mám ségra v obočí a na to neříkali nic. Možná je to i protože je o dva roky starší ... každopádně jsem happy že mám v jazyku 8) Waaaaaaaw, ja ti to zavidim..ja mam zalusk na jazyk a na bradu - ta me zacala chytat posledni dobou - ovsem do prace se to nehodi, takze musim pockat..asi to vyhraje, pac mam s jazykem strach o zoubky, mam je takovy krehky.. | |
| | | Gabbi 450-600
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Fri Nov 17, 2006 2:12 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Jenny napsal:
Moje rodiče ani nějak nebyli proti. Což jsem se vzhledem k mýmu věku docela divila. Jen říkali že jsem cvok, že to chci zrovna do jazyku. Jeeeeeeeeee, to mi rikali taky - u nosu i u pupiku..co by nadelali, je to muj xichtik.. Mno a to mám ségra v obočí a na to neříkali nic. Možná je to i protože je o dva roky starší ... každopádně jsem happy že mám v jazyku 8) Waaaaaaaw, ja ti to zavidim..ja mam zalusk na jazyk a na bradu - ta me zacala chytat posledni dobou - ovsem do prace se to nehodi, takze musim pockat..asi to vyhraje, pac mam s jazykem strach o zoubky, mam je takovy krehky.. Já sem si dala do jazyku kvůli zubům keramický (bo z čeho to bylo, prej nějaká keramika či co) kuličky. Tolik to necinkalo, ale pak jsem si tam dala to smajla, bráchancovi dala ty keramický a teď tam mám obyč. Do brady jsem měla taky jeden čas ochylku, ale ještě uvidim... | |
| | | Elfwen Admin
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Fri Nov 17, 2006 2:17 pm | |
| - Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Jenny napsal:
Moje rodiče ani nějak nebyli proti. Což jsem se vzhledem k mýmu věku docela divila. Jen říkali že jsem cvok, že to chci zrovna do jazyku. Jeeeeeeeeee, to mi rikali taky - u nosu i u pupiku..co by nadelali, je to muj xichtik.. Mno a to mám ségra v obočí a na to neříkali nic. Možná je to i protože je o dva roky starší ... každopádně jsem happy že mám v jazyku 8) Waaaaaaaw, ja ti to zavidim..ja mam zalusk na jazyk a na bradu - ta me zacala chytat posledni dobou - ovsem do prace se to nehodi, takze musim pockat..asi to vyhraje, pac mam s jazykem strach o zoubky, mam je takovy krehky.. Já sem si dala do jazyku kvůli zubům keramický (bo z čeho to bylo, prej nějaká keramika či co) kuličky. Tolik to necinkalo, ale pak jsem si tam dala to smajla, bráchancovi dala ty keramický a teď tam mám obyč. Do brady jsem měla taky jeden čas ochylku, ale ještě uvidim... A co treba gumova kulicka - nebo co to je..jednou jsem to videla..vis co myslim..ta by zase tolik hrozna nemela byt, ze..ovsem klasicka obyc ma to svoje kouzlo! | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 | |
| |
| | | | Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |