Gabbi 450-600
Poeet p?íspivku : 587 Age : 31 Localisation : takovej zapadákov u Rokycan Registration date : 13. 11. 06
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Fri Nov 17, 2006 2:30 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
- Jenny napsal:
- Uáá, kdo tady má pierc v jazyku, ten ať stojí nebo střelím Já ci takyyy... nechápu mamku... měla jsem v nose, dovolila, mám v pupíku, bez problému, mám píchlou ušní chrupavku, sice mě málem zabila, ale nakonec povolila... a o jazyku prostě nechce ani slyšet...
Moje rodiče ani nějak nebyli proti. Což jsem se vzhledem k mýmu věku docela divila. Jen říkali že jsem cvok, že to chci zrovna do jazyku. Jeeeeeeeeee, to mi rikali taky - u nosu i u pupiku..co by nadelali, je to muj xichtik.. Mno a to mám ségra v obočí a na to neříkali nic. Možná je to i protože je o dva roky starší ... každopádně jsem happy že mám v jazyku 8) Waaaaaaaw, ja ti to zavidim..ja mam zalusk na jazyk a na bradu - ta me zacala chytat posledni dobou - ovsem do prace se to nehodi, takze musim pockat..asi to vyhraje, pac mam s jazykem strach o zoubky, mam je takovy krehky.. Já sem si dala do jazyku kvůli zubům keramický (bo z čeho to bylo, prej nějaká keramika či co) kuličky. Tolik to necinkalo, ale pak jsem si tam dala to smajla, bráchancovi dala ty keramický a teď tam mám obyč. Do brady jsem měla taky jeden čas ochylku, ale ještě uvidim... A co treba gumova kulicka - nebo co to je..jednou jsem to videla..vis co myslim..ta by zase tolik hrozna nemela byt, ze..ovsem klasicka obyc ma to svoje kouzlo! Teď asi zatím zakotvým u té obyč. pak uvidím, možností je docela dost | |
|
Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Sat Nov 18, 2006 3:02 pm | |
| - Gabbi napsal:
Teď asi zatím zakotvým u té obyč. pak uvidím, možností je docela dost To mas pravdu..kazdopadne ti to zavidim a verim, ze se na to jednou stejne vrhnu.. | |
|
Jenny Moderator
Poeet p?íspivku : 235 Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Sun Nov 19, 2006 12:06 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
Teď asi zatím zakotvým u té obyč. pak uvidím, možností je docela dost To mas pravdu..kazdopadne ti to zavidim a verim, ze se na to jednou stejne vrhnu.. To já taky, ale docela mě štve, že to teď má čím dál víc lidí... | |
|
Elfwen Admin
Poeet p?íspivku : 1243 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 10. 11. 06
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 Sun Nov 19, 2006 12:31 pm | |
| - Jenny napsal:
- Elfwen napsal:
- Gabbi napsal:
Teď asi zatím zakotvým u té obyč. pak uvidím, možností je docela dost To mas pravdu..kazdopadne ti to zavidim a verim, ze se na to jednou stejne vrhnu.. To já taky, ale docela mě štve, že to teď má čím dál víc lidí... To je pravda..jsem rikala, me vzdycky neco napadne a nez to udelam, tak to ma deset lidi kolem me.. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 | |
| |
|