Ashlee Simpson - Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Restaurant, Los Angeles 4.11.2005

Goto down 
+2
Gabbi
Elfwen
6 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorZpráva
Gabbi
450-600
450-600
Gabbi

Poeet p?íspivku : 587
Registration date : 13. 11. 06

Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005   Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 - Stránka 3 Icon_minitimeFri Nov 17, 2006 2:30 pm

Elfwen napsal:
Gabbi napsal:
Elfwen napsal:
Gabbi napsal:
Elfwen napsal:
Gabbi napsal:
Jenny napsal:
Uáá, kdo tady má pierc v jazyku, ten ať stojí nebo střelím Very Happy Já ci takyyy... nechápu mamku... měla jsem v nose, dovolila, mám v pupíku, bez problému, mám píchlou ušní chrupavku, sice mě málem zabila, ale nakonec povolila... a o jazyku prostě nechce ani slyšet...

Moje rodiče ani nějak nebyli proti. Což jsem se vzhledem k mýmu věku docela divila. Jen říkali že jsem cvok, že to chci zrovna do jazyku.

Jeeeeeeeeee, to mi rikali taky - u nosu i u pupiku..co by nadelali, je to muj xichtik..

Mno a to mám ségra v obočí a na to neříkali nic. Možná je to i protože je o dva roky starší ... každopádně jsem happy že mám v jazyku 8)

Waaaaaaaw, ja ti to zavidim..ja mam zalusk na jazyk a na bradu - ta me zacala chytat posledni dobou - ovsem do prace se to nehodi, takze musim pockat..asi to vyhraje, pac mam s jazykem strach o zoubky, mam je takovy krehky..

Já sem si dala do jazyku kvůli zubům keramický (bo z čeho to bylo, prej nějaká keramika či co) kuličky. Tolik to necinkalo, ale pak jsem si tam dala to smajla, bráchancovi dala ty keramický a teď tam mám obyč.
Do brady jsem měla taky jeden čas ochylku, ale ještě uvidim...

A co treba gumova kulicka - nebo co to je..jednou jsem to videla..vis co myslim..ta by zase tolik hrozna nemela byt, ze..ovsem klasicka obyc ma to svoje kouzlo!

Teď asi zatím zakotvým u té obyč. pak uvidím, možností je docela dost
Návrat nahoru Goto down
http://www.gabbicek.sblog.cz
Elfwen
Admin
Admin
Elfwen

Poeet p?íspivku : 1243
Registration date : 10. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005   Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 - Stránka 3 Icon_minitimeSat Nov 18, 2006 3:02 pm

Gabbi napsal:

To mas pravdu..kazdopadne ti to zavidim a verim, ze se na to jednou stejne vrhnu..
Návrat nahoru Goto down
http://ashlee.e-fans.net
Jenny
Moderator
Moderator
Jenny

Poeet p?íspivku : 235
Registration date : 11. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005   Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 - Stránka 3 Icon_minitimeSun Nov 19, 2006 12:06 pm

Elfwen napsal:
Gabbi napsal:

To mas pravdu..kazdopadne ti to zavidim a verim, ze se na to jednou stejne vrhnu..
To já taky, ale docela mě štve, že to teď má čím dál víc lidí...
Návrat nahoru Goto down
http://lavigne-avril.e-fans.net
Elfwen
Admin
Admin
Elfwen

Poeet p?íspivku : 1243
Registration date : 10. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005   Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 - Stránka 3 Icon_minitimeSun Nov 19, 2006 12:31 pm

Jenny napsal:
Elfwen napsal:
Gabbi napsal:

To já taky, ale docela mě štve, že to teď má čím dál víc lidí...

To je pravda..jsem rikala, me vzdycky neco napadne a nez to udelam, tak to ma deset lidi kolem me..
Návrat nahoru Goto down
http://ashlee.e-fans.net
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Restaurant, Los Angeles 4.11.2005   Restaurant, Los Angeles 4.11.2005 - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Restaurant, Los Angeles 4.11.2005
Strana 3 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Koi Restaurant 10.12.2006
» Koi Restaurant, LA 27.12.2006
» Koi Restaurant, LA 14.2.2007
» Los Angeles, CA 3.2.2007
» Los Angeles, CA 17.2.2007

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Ashlee Simpson - Forum :: MEDIA-